2018. február 5., hétfő

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)

 Fülszöveg:

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Kikötőben vívott ökölharctól kezdve az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét.
Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz. Az elit gimiben sorban állnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli – amíg Ella Harper be nem sétál az életébe.
Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán minden átfordul valami egész másba. Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára. Reed azon kapja magát, hogy összeomlik az egész világa.
Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkretennék egymást.
Talán igaza van.

Véleményünk:  

 Tény, hogy nem szenvedünk hiányt most sem a történet szórakoztató elemeiben, sem az írói zsenialitásban. Ez a felépítés és az, hogy a karakterek a szívünkhöz nőttek, teszi a folytatást ennyire szerethetővé számunkra.
A történet ott folytatódik, ahol az első véget ért. Annyi a különbség, hogy már Reed szemszögét is olvashatjuk. Nem meglepő, Ella visszatér a Royal családhoz, viszont a fiú rengeteget küzd azért, hogy a lány megbocsátson neki.


Nagyon tetszett Reed szemszöge is. Végre beleláttunk az ő buksijába is, az érzéseibe, megismerhettük a barátait és azt, hogy milyen szoros kapocs fűzi a testvéréhez, Eastonhoz.  
Tele van drámával és talán még jobban szerettük ezért, mint az első részt. Szexi jelenetek és véres verekedések sem maradnak el. 


Ella ugyanannyira kedvelhető volt, mint az első részben. Reednek pedig nem mindig helyesek a megnyilvánulásai, de akkor is imádjuk. Easton pedig még mindig az egyik kedvenc karakterünk, hiszen annyit nevettünk rajta, hogy az hihetetlen. Hihetetlen gyorsan mennek az események és ezzel együtt a lapozásokkal is gyorsan haladtunk.
 

Ez a sorozat imádni való! Mi ez a függővég? De komolyan? Nem lehetne valahogy betiltani? Alig várjuk, hogy olvashassuk a folytatást!  
 

Kedvenc idézetek:

"– Mióta vagy te ilyen romantikus?
– Amióta megismertelek."

*** 

"
A pasiknál viszont nem divat az érzékenység, ezért komolysággal, durvasággal vagy köcsögséggel leplezik az érzéseiket."

*** 

"
– Hallom, nem megyünk suliba. Vagyis az ikrek igen, de ők is csak azért, mert hülyék. Ha kihagynak egy órát, máris megbuknak.
Az ikrek erre feltartják a középső ujjukat.
– Én átmegyek Valerie-hez.
– Remek. Bírom Valt. Jól fogjuk érezni magunkat.
– Nem hallottad az elejét. Azt mondtam, hogy én.
Az asztalnál mindenki a szóváltásunkat figyeli.
– De, hallottam – vigyorog lazán Easton, de közben mindenfelé jár a szeme. – Csak nem érdekel. Mikor indulunk?
– Figyelj Easton… – kezdtem, az asztalon dobolva az ujjaimmal, és megvárom, hogy megint rám nézzen. – Te itt maradsz. Vagy akár el is mehetsz, de az a lényeg, hogy nem jössz velem.
– Hallottam, hogy mondasz valamit, de semmi értelme a szavaidnak. Mikor találkozunk a kocsidnál?
(…)
– Oké, de a körmünket fogjuk lakkozni, és arról fogunk beszélni, hogy melyik betétnek jobb a nedvszívó képessége. Még tudományos kísérletek is lehetnek.
Eastonnak nem olvad le a képéről a vigyor, az ikrek viszont felmordulnak."

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...