2018. február 8., csütörtök

Collen Hoover: Confess-Vallomás (Ajánló, értékelés)

Collen Hoover: Confess-Vallomás

 Fülszöveg:

Mi ​mindent érdemes kockára tenni a szerelemért?
Auburn Reed huszonegy éves korára már mindent elveszített, ami valaha fontos volt neki. A lány azért küzd, hogy újra felépítse romba dőlt életét, így csakis kitűzött céljaira összpontosít, és nem engedheti meg magának a hibákat. De amikor munkát keresve belép egy dallasi műterembe, váratlanul éri az erős vonzalom, ami elfogja az ott dolgozó titokzatos művész, Owen Gentry iránt.
Most az egyszer Auburn mer kockáztatni, és a szívére hallgat, ám hamarosan felfedezi, hogy Owen súlyos titkot rejteget. Múltjának árnya tönkretehet mindent, ami fontos Auburn számára, és a lány egyedül úgy teheti sínre az életét, ha kizárja belőle a fiút.
Ahhoz, hogy megmentse a kapcsolatukat, Owennek nincs más dolga, csak vallomást tenni. Ám ebben az esetben a vallomás sokkal ártalmasabb lehet, mint maga a bűn.
A csodálatos és kivételes stílusú Colleen Hoover egy újabb mélyen megható történetet mesél arról, hogy az igaz szerelem és a család olyan köteléket jelent, amit semmi sem szakíthat el.

Véleményünk: 

Colleen Hoover, de szeretünk!
Egyszer elhozza nekünk a békét, a szerelmet, a másikban pedig apró darabokra törni a szívünk.
Fájdalmas, szerelmes regény. Szívszorító és megindító. Ami az életünk. 

Az irónőnek,minden története maga a valóság. 

Lássuk, hogy mire gondolunk. Sokan írták, hogy tele van klisékkel, ami miatt nem emelkedik ki a könyv a többi történet közül. Van benne valami. 

A történet főszereplője Auburn, aki 21 éves fiatal lány és komoly anyagi gondokkal küzd. Sajnos ügyvédre kell pénzt szereznie(amit nem szeretnénk elárulni,hogy miért), és ekkor találkozik Owennel, a szexi művésszel, akinek saját galériája van Cpnfess néven. Felveszi őt dolgozni, és azonnal izzani kezd körülöttük a levegő. A sors nem teszi könnyűvé nekik ezt a helyzetet.


A szerelem nagyon hamar kialakul a két szereplő között, de ez egyáltalán nem zavaró. Az írói stílus szokásosan zseniális. A karakterek pedig szuperek.
Auburn nagyon szerethető, kedves lány, aki 15 éves korában elvesztette élete szerelmét. 
Owent is imádtuk minden hibájával együtt. Ahogy a művészetről gondolkodik, és ahogy pimaszul szexis.... (elolvadás)

És akkor a negatív karakterekről egy kicsit, számunkra Trey-t és valahogy Auburn szülei voltak,nem igazán értettünk velük egyet.  


A vallomások is nagyon tetszettek, és a festmények zseniálisak benne!
Mindent összefoglalva a Confess egy gyönyörű, ugyanakkor szívszakító történet szerelemről, reményről, hazugságokról. 

Kedvenc idézetek: 

" – Annyira szeretlek! – szól Adam elfúló hangon, amiből süt a félelem. – Örökké szeretni foglak. Még akkor is, amikor már nem tudlak.
Szavai hallatán még hevesebben zokogok.
– Én is örökké szeretni foglak. Még akkor is, amikor már nem kéne."


*** 

"Az ember csak akkor féltékenykedik valakire, ha érez valamit az illető iránt."

*** 

"Ha valaki igazán szeret téged, akkor sokkal fontosabb neki az élvezet, amit ő okoz teneked, mint amit te okozol őneki."


Collen Hoover: Confess-Vallomás (Ajánló, értékelés)

Collen Hoover: Confess-Vallomás  Fülszöveg: Mi ​mindent érdemes kockára tenni a szerelemért? Auburn Reed huszonegy éves korára már m...