2017. november 13., hétfő

Aljas módszer kéziratunról!

Aljas módszer

Sziasztok!

A héten bejelentettük, hogy az idei Aranymosás Irodalmi pályázatra, mi is beküldjük a kéziratunkat, ami az Aljas módszer névre hallgat. :)

A kézirat témája, már néhány éve a gondolatainkba véste magát, de több mint egy éve álltunk neki a dolognak. Most egy kicsit több infót is elárulnánk róla.
Két fiatalról szól a történet, akiknek a múltja valami oknál fogva összekapcsolódik. A cím is elárulja, hogy lesz nem kevés aljasság, romantika, szenvedély, humor és rejtély.

Eléggé vizuális típusok vagyunk, ezért szeretnénk egy képet is mutatni nektek, ami szerintünk teljesen tükrözi a bennünk kialakított képet.És amit nem szeretnénk kihagyni, szeretnénk megosztani veletek pár rövidke idézetet is: 

"Az élet egy nagy zagyvalék.
Bárcsak minden darabka, ami nem a helyén való felrobbanna. De nem így van. Az élet összevisszaság! 
Milyen lenne az élet baleset nélkül? Mindenki túl magabiztos lenne. A baleset mindenütt ott bújik, az emberek, a tárgyak, a világ: mindenki ellenünk dolgozik!" 

"- Mi van? – értetlenkedve nézek rá. – Hogy te mennyire egy megveszekedett, önelégült pöcs vagy! Fix a rám jellemző dühös arcot vágom, mert érzem, hogy a szemeim nem bírják elviselni az ennyire nagyképűsködő seggfejeket, és ilyenkor mindig stikkelni kezd."

"Végül csak beülök, de ami bent fogad az maga a gusztustalanság. A műszerfal megkopva, az üléshuzat lukas és foltos. Nem akarom tudni mik azok a foltok rajta. Tényleg nem! Ez nem üdítő vagy valami alkohol. Nem csodálkoznék, hogyha nem tudnék bemenni, dolgozni, mert beleragadtam egy kisebb foltocskába."


"A szeme elárul mindent.
Mr. Tökélynek eláll a szava.
Megpördülök előtte és a kelleténél jobban teszem, veszem magam neki.
    - Na, hogy tetszik?- csavarom le a piás üveg kupakját. - Ez elég szexi? – kérdezem.
    - Ilyen szűk ruha alá tudsz bugyit venni? - köszörüli meg a torkát.
    - Köszönöm, hogy érdeklődsz a bugyim iránt, de meg kell, hogy nyugtassalak, igen. – kortyolok bele a pohárba, ami piros rúzsfoltos lesz.
    - Nem nyugtattál meg… - lép közelebb."

 Reméljük tetszett ez a kis csekélység :) Hamarosan többet is láthattok :)

Drukkoljatok! Köszönjük: Dalma és Petra


Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...