2017. augusztus 19., szombat

Tara Sivec: Csábítások és csemegék (Ajánló, értékelés)

       Tara Sivec: Csábítások és csemegékFülszöveg:
Claire, a húszas éveiben járó, egyedülálló anyuka szeretne annyi pénzt összeszedni, hogy elindíthassa a saját vállalkozását, hogy a mocskos szájú, de (amikor alszik) imádnivaló kisfiának jobb életet biztosíthasson. Ezért kelletlenül beáll a legjobb barátnőjéhez, hogy segítsen szexuális játékszereket eladni.
Egyszer csak felbukkan a városban Carter, Claire hajdani egyéjszakás kalandja, aki örökre megváltoztatta az életét.) És bár egyedülálló csokoládéillatán kívül semmire nem emlékeszik Claire-ből, a lány gondoskodik róla, hogy ezúttal mély nyomot hagyjon a fiúban.
Carter leplezetlen döbbenettel veszi tudomásul, hogy van egy négyéves kisfia, Claire pedig attól pánikol, hogy álmai férfija rögtön menekülőre fogja majd, látva a terhességről árulkodó jeleket a bőrén és a nullához közelítő hálószobai tapasztalatát. Ám semmi ilyen nem történik. Ketten együtt mindent megtesznek, hogy eljöjjön számukra az „örökkön örökké”.
Az élet olyan, amilyenné teszed. Ha a tiéd vodkából, csokiból és vibrátorokból áll… hát legyen!


Véleményünk:
A kezünkbe vettünk egy erotikus könyvet, ami  NEM erotikus könyv. Ezt mindenkinek tudnia kell! Egy elképesztően humoros történetet olvastunk. Tara Sivec annyira poéngyár, hogy rögtön beleszerettünk. A történet úgy kezdődik, hogy a főszereplőnk azt ecseteli, hogy miért nem szeretne gyereket, viszont kiderül, hogy egy anyukáról beszélünk.
Claire, olyan kínos helyzetekbe sodorja magát, és annyira béna sok helyzetben, hogy az néha hihetetlen. Viszont egyáltalán nem idegesítő, sőt roppant kedvelhető karakter. A humorérzéke tökéletes, még a legrosszabb helyzetben is. Pont azt beszéltük, hogy lehet azért csípjük ennyire, mert mi sem reagálnánk másképp ezekben a helyzetekben. Szinte olyan mintha az egyik barátnőnkről olvastunk volna.
És itt van nekünk Carter, a férfi főszereplő. Imádtuk olvasni az ő szemszögét is. Igazi pasi, ezért a szexuális gondolatok és a káromkodás nem maradhat el.
Tudni illik, hogy Carter és Claire egy egyetemi bulin összemelegednek, és egy egyéjszás kaland lesz belőle, viszont reggel, az egyik jobbra, a másik balra folytatja az útját. Az izgi rész a dologban, hogy Clarie terhes lesz, viszont az apuka sehol. Próbálja felkutatni, kevés sikerrel, hiszen még a nevét sem tudja.
Az újra találkozás pedig eszméletlen jóra sikerült. Azt szokták mondani, hogy az életünket sokminden befolyásolja, de a sors nem. Ebben az esetben a sors sodorja őket, jobbra és balra, majd egymás karjába. A sors és a világegyetem, azon mesterkedik, hogy egymásra találjanak. Mi olvasók, pedig alig várjuk, hogy megtörténjen végre a találkozás, izgalmunkban a körmünk rágjuk ,de mégis jókat nevetünk a poénos szituációkon, és alig várjuk hogy rájöjjenek arra, amit mi már rég tudunk.
Beszéljünk kicsit Gavinról, a gyerekükről. Garvin részei nagyon viccesek, hiszen még abban a korban van, hogy ami a szívén az a száján. Néhol hangosan röhögtük. Nem lehet ezt a történetet nem imádni.
Összeségében elmondhatjuk, hogy ez a könyv is azokhoz tartozik, amit nem szavad kihagyni. Egyszerűen kötelező elolvasni, remek humorral és egy csipet romantikával megfűszerezett történet. 


                   Ajánljuk mindenkinek!


Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...