2017. augusztus 21., hétfő

M. Leighton: Down to You – Rajtad áll(Ajánló, értékelés)

      M. Leighton: Down to You – Rajtad áll


Fülszöveg:
Amikor a főiskolás Olivia Townsend hazautazik, hogy segítsen édesapjának a munkájában, még nem is tudja elképzelni, micsoda bonyodalmakba keveredik majd. Cash és Nash Davenport, a két ikerfivér nagyon sokban különbözik egymástól, de egy dolog közös bennük: mindketten őrülten vágynak Oliviára.
Cash veszélyes és ellenállhatatlanul vonzó, igazi rosszfiú, akinek a csókjai elfeledtetik Oliviával, hogy a tűzzel játszik. Nash sikeres, megbízható és szenvedélyes… és foglalt. De egyetlen, lágy érintése elfeledteti Oliviával, hogy máshoz tartozik.
Ám Oliviára nagy meglepetés vár. A két fivérnek van egy titka, ami elől a lány jobban tenné, ha elfutna. Gyorsan és messzire… amíg nem késő.


Véleményünk:
A történet főszereplője Olivia, aki nem mindennapi családban nőtt fel, anyja magára hagyta az ápjával egy farmon. Nem az a fajta lány aki visszakozna egy kis munkától, így részt vesz a farm körüli munkákban. Pont emiatt jár egyetemre is, hogy tudjon segíteni édesapjának a farm körül.
Egy leánybúcsún kezdődik minden, ahol Olivia egy csippendél show közepén találja magát. De van egy fordulat, Olivia nem a vetkőző fiúkát kezdi levetkőzteti, hanem Cahst a bár tulajdonosát. HOPPÁ!
Olivia reggel pesig arra ébred, hogy az unokatestvérével túrbékol, holott este elég közel kerültek Cahsel. Innentől kezdve, egy bonyolult szerelmi háromszögben talájuk magunkat. Ugyanis Olivia, nem a jófiúkra bukik, így Cash pont megfelelő célpont neki.
A harmadik személy pedig nem az unokatesó, hanem Nash. Cash ikertestvére, aki ugyanolyan jóképű és helyes. Viszont egyvalamiben különböznek. Ő jófiú. Ügyvédbojtár, kedves, aranyos, tisztelettudó.
De van egy kis bibi, Olivia unokatestvérének a pasija. Tehát Nash foglalt.
A történet három szemszögből játszódik, amit nagyon szerettünk.
Szóval, az erotikus jelenetek mindegyik oldalról megtalálhatóak. Olivia mind a két sráccal flörtől, sőt az ikrek bevetik titkos fegyverüket is, egymásnak adják ki magukat. (Erről mennyit álmodoztunk régen, dolgozatoknál. :D)
A végéről pedig nem beszélnénk, mert az iszonyat Spoileres lenne. Eszméletlen csavar van benne.
Összegzésképp elmondhatjuk, hogy nem lett a kedvencünk a történet, viszont még ilyen szerelmi háromszögről nem olvastunk, és izgalmas volt mind a három szereplő fejébe beleolvasni. 


                       Ajánljuk mindenkinek!


Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...