2017. július 9., vasárnap

On Sai: Esővágy- Sose szólj be varázslónak! (Ajánló, értékelés)

On Sai: Esővágy- Sose szólj be varázslónak!


Fülszöveg:
Exkluzív válogatás On Sai novelláiból
Bölcsesség, derű, kínzó önvizsgálat, rakoncátlan, pajkos humor, hatalmas vállalás. On Sai világokat alkot számunkra, hogy megkönnyítse létünket a teremtett világban, és hogy ablakokat nyisson világainkra, ajtókat belső útjainkhoz. Hol képet kapsz, hol gondolatbonbont, nyugtalanító kérdést; hol egy üde ötletet, felszabadító élcet. Tizenhárom történet, tizenhárom feledhetetlen élmény, mely elkísér! Boldogan nyújtjuk át számodra, Kedves Olvasó.
Csemegézz, érezz, érts!
   
Sose szólj be varázslónak!
Véleményünk:
Legjobb novella, amit valaha olvastunk! Hercegnő, béka mese egészen másképp, felnőtteknek!
A történet főhősnője, Ribi, gyíktestbe van kényszerűlve, köszönhetően annak, hogy ami a szívén az száján. Alder herceg megjelenik, akit apja próbatétel elé állít, így a lehetőség adott, hogy lány megszabaduljon a gyík mivoltától.
Segít a hercegnek, azzal a feltétellel, hogy segít neki megtörni az átkot egy varázslóval. A herceg belemegy az ajánlatba, de ekkor az apuka újabb és újabb kihívás elé állítja a herceget, így összekötve őket.
Ennyire poénos sztorit! ELKÉPESZTŐEN sokat nevettünk!
Nagyon nagyon jó történet!

                 Ajánljuk Mindenkinek!

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...