2017. július 31., hétfő

Jennifer L. Armentrout: Be with Me – Légy mellettem (Ajánló, értékelés)

Jennifer L. Armentrout: Be with Me – Légy mellettem

 
Fülszöveg:
A New York Times bestseller listáján 1. helyre jutó Várok rád írójának könyve.
Vajon Teresának és Jase-nek megadatik a lehetőség, hogy egymáséi legyenek, vagy az élet közbeszól?
Teresa Hamilton hihetetlenül kemény éven van túl: halálosan beleszeretett a bátyja legjobb barátjába, aki viszont az első, csodálatos, bódító, életmegváltó csók óta egy árva szót sem szólt hozzá; sikerült véget vetnie egy rettenetesen rossz kapcsolatnak; most pedig olyan sérüléssel küzd, ami talán a táncosi karrierje végét jelenti. Ideje hát, hogy elővegye a B-tervet – főiskolára megy. Reméli, hogy itt majd sikerül meggyőznie Jase-t, hogy ami köztük van, őszinte szerelem.
Jase Winstead súlyos titkot hordoz magában, amiről soha, senkinek nem beszélne – különösen nem a legjobb barátja lenyűgözően szép húgának. Még életében senki nem csókolta meg olyan szenvedélyesen, mint Teresa, de nem hagyhatja, hogy ez a kötelezettségei útjába álljon. A legkevésbé arra van most ideje, hogy tartós kapcsolatba bonyolódjon, de közben képtelen kiverni a fejéből a lányt.
Minél többször sodorja őket egymás mellé a sors, annál kevésbé tagadhatják egymás iránt érzett érzelmeiket. Azonban már készülődik a tragédia. Miközben a kampusz próbál magához térni egy váratlan szörnyűség okozta sokkból, a szerelmeseknek el kell dönteniük, hogy minden kockázatot vállalva együtt maradnak, és megérteni, milyen árat kell fizetniük, ha mégsem…


Véleményünk:
Avery és Cam történetét imádtuk, mind a két szemszögből. Nagyon vártuk már Tess és Jase történetét. Íme, végre elolvashattuk! Az ő kapcsolatuk, már elkezdődött az előző kötetben is, szóval leírhatatlan volt az öröm, amikor már a kezünkben tarthattuk!
Tess múltjáról is megtudhattunk pár dolgot, de igazából ebben a kötetben nem ez volt a fő szempont. Jess nagyon titokzatos/rejtéjes, amin igazából fut a történet.
Nagyon szettük olvasni Tess és Jess kapcsolatát. Annyira édesek a romantikus pillanataik, hogy az hihetetlen.
Természetesen az előző kötetek szereplői is felbukkanak, mert  ugye nem tűntek el csak úgy. Így olvashatunk még Camről és Averyről is, feltűnik Steph, és egy kevès rész volt Ollie-ről is. Ollie-ról pedig nagyon szívesen olvasnánk egy külön könyvben. Huuh de nagyon! Ja, és visszatérve Tess múltjára, ami nem maradt felfedetlenül. Aminek mi a legjobban örültünk az az volt, hogy nem a várt Tess - Jese szálon hanem a Tess- Cam szálon tört a felszínre egy kis csavarocskával.
Annyira nagyon szeretjük ezt az írói stílust, a sok poént, a karaktereket! Mindent! Összeségében, nem bántuk meg az olvasását! 


                       Ajánljuk Mindenkinek!

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...