2017. július 29., szombat

J. Lynn: Wait for You – Várok rád (Ajánló, értékelés)

             J. Lynn: Wait for You – Várok rád

Fülszöveg:
A 19 éves Avery Morgansten, annak a bizonyos 5 évvel korábbi rettenetes, egész életét megváltoztató Halloween bulinak az emlékei elől menekülve, beiratkozik az otthonától több ezer kilométerre levő főiskolára. Amire azonban soha nem számíthatott volna, hogy éppen az a fiú kezd érdeklődni iránta, aki egyetlen pillanat alatt összetörheti Avery, gondosan felépített jövőjét.
Vannak dolgok, amiket meg kell élni…
Cameron Hamilton 190 centi magas, szikrázóan kék szemű, szívdöglesztő srác, akinek csodálatos képessége van arra, hogy elérje, Avery megint olyasmikre vágyjon, amikről úgy gondolta, hogy régen kiölték belőle. Nagyon nem jó ötlet összejönni vele. Ugyanakkor lehetetlen semmibe venni a feszültséget, amely kettejük között támad, és amely felszínre hozza Avery lényének, addig nem tapasztalt oldalait.
Vannak dolgok, amiket nem fojthatunk magunkba…
Amikor azonban Avery váratlanul fenyegető e-maileket és telefonhívásokat kezd kapni, már kénytelen szembenézni a múltjával, amit szeretett volna rejtve tartani. Van ugyanis valaki, aki nem engedi, hogy elfelejtse azt a bizonyos éjszakát, amikor minden megváltozott. Vajon sikerül végül feldolgoznia magában, hogy felszínre kerül ez a rettenetes igazság? És Cam mellette áll majd, hogy támogassa?
És vannak dolgok, amikért megéri harcolni…


Véleményünk:
Ohh, hogy mi mennyire szerettük olvasni Wait for Yout! Nagyon!
Mint minden new adult regényben, ebből sem hiányozhat a dráma és a tragédia. Averyvel sem történik ez másképp, fenyegető telefonhívások és zaklató e-mailek. Ezért a lány fél, amit megértünk, hiszen szerintünk más sem cselekedne máshogyan, ilyen borzasztó szituációban.
Visszatérve a new adult dologra, történet egy helyes édes srácról és egy kedves lányról szól. Mindkettejüknek van a múltjában, jelenében egy tragédia, de mindezek ellenére kettejük között kialakul valami. Valami igazán más dolog, ami elfeledteti velük a gondolkat. Még sem klisé a dolog, hiszen egészen váratlan csavarok zajlanak a háttérben.
Beszéljünk akkor, Camről. Te atyavilág! Szerelmesek vagyunk! Egy igazi testhőmérséklet növelő fiúról beszélünk, aki nagyon különleges!
Averyt szerettük. Sőt, kifejezetten megkedveltük! Azt ti is bizonyára tudjátok, hogy ha egy igazán jó főszereplő párosunk van, a lány akkor is eltörpül a srác energiái mellett, még ha nem is csináljuk tudatosan. Avery nem az a tipus, akit elfelejtünk és nem is volt árnyék a könyvben. Ezzel azt akarjuk, mondani, hogy nem csak Cam fogott meg a sztoriban, mint ahogy ez álltalában szokott lenni.
Nyílvánvaló, hogy őket az ég is egymásnak teremtette, hiszen szomszédok! :D Így kutya kötelességük összejönni.
Nagyon szerettük a történetet, az írói stílust, a karaktereket és még a mellékszereplőket is!
Holnap jövünk a folytatással!
                       Ajánljuk mindenkinek!

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...