2017. július 30., vasárnap

  J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem (Ajánló, értékelés)

  J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem


Fülszöveg:
A NEW YORK TIMES sikerlistás írónőjének legújabb könyve, a VÁROK RÁD folytatása úgy mutatja be Cam és Avery forró románcának történetét, ahogyan korábban soha nem olvashattunk róla… teljes egészében Cam szemszögéből mesélve el a történteket.
Cameron Hamilton hozzászokott már, hogy megkapjon mindent, amit csak akar – különösen, ha csajokról van szó. Amikor azonban viharos körülmények között megismerkedik Avery Morganstennel, megtalálja az egyetlen lányt, aki képes ellenállni szikrázóan kék szemeinek. Nem csoda, ha minden gondolata e szeleburdi és izgalmas csaj körül forog.
Averynek megvannak a saját titkai, amelyek nem engedik, hogy akár önmagának is bevallja, milyen mély érzelmekkel viseltet Cam iránt. Vajon mit kell tennie Camnek ahhoz, hogy áttörje a falat, és elnyerje Avery bizalmát? Vagy az is lehet, hogy továbbra sem lesz képes közel kerülni Averyhez, és elveszti az esélyét, hogy végre őszinte és hosszan tartó szerelemre találjon?


Véleményünk:
Tegnap olvashatáttok az első részről az értékelésünket. A helyzet nem változott: Camet egyszerűen imádjuk és Avery is a szívünkbe lopta magát.
Cam szemszöge!!!!! Amikor megtudtunk, hogy J. L. Armentrout megírta a férfi szemszöget, majdnem kiugrottunk a bőrünkből. Nagyon izgatottak voltunk olvasás előtt, hogy vajon Cam, milyen érzésekkel élte meg a szerelmet Averyvel. Végre belelárhattunk a mi Camünk gondolataiba. Egyszerűen nagyon átjött ez a szemszög, jó volt olvasni, hogy mennyire másképpen látja a dolgokat, mint Avery. Igazi pasi: sokkal több vággyal, vagyis szexulális fantáziával, mint ahogyan azt Avery szemszögéből tapasztaltunk.
Sokkal sokkal többet kapunk belőle, mint az első részből és erre annyira vágytunk, de annyira. Végre megismerhetjük jobban a barátait, Ollievot és Jaset. Érezhetjük, hogy milyenek is ők valójában.
Jase szerelmi története is kezd körbe rajzolódni és ahh.. erről majd még beszélünk holnap! ;)
Megtudhatjuk milyen Cam és az édesapja közti kapcsolat. A cselekmény ugyanaz, azzal ellentétben, hogy itt Cam, és a körülötte lévő történések kapnak hangsúlyt. És nagyon szerettük! Kicsit jobban is, mint Avery szemszögét.
Összegzésképp elmondhatjuk, hogy kihagyhatatlan Cam szemszöge ebből a sorozatból! Imádni való "eperke"!
Ne hagyjátok ki!
                        Ajánljuk mindenkinek!

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...