2017. július 18., kedd

Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés (Ajánló, értékelés)

        Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés
Fülszöveg:
A srác nem csak a pályán szeret játszani…
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A srác nem csak a pályán szeret játszani…
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos.
Az egyik legnépszerűbb New Adult-sorozat újabb szenvedélytől izzó része. Vesd bele magad!


Véleményünk:
Az üzlet magasan verte nálunk a legjobb könyv kategóriát, ezért kicsit féltünn, hogy mi lesz a második résszel.
A főszereplőnk nem kellett sokat gondolkodni, hogy ki lesz az első rész után: Logan, aki beleszeret a barátja batátnőjébe.
Azért ez elég nagy katyvasz, és talán nincs is ennèl cikisebb helyzet.
Ahogy a mondás is tartja "A szomszèd fűje, mindig zöldebb. " Valljuk be, ezekkel a vágyakkal együtt élni elég necces.
Van a fiúknál egy olyan szabály, hogy legjobb barát nőjére soha, szóval ez a helyzet elég kaki.
Ha beleszeretsz a haverod nőjébe, akkor mindent elkövetsz azért, hogy ez semmi szín alatt ki ne derüljön.
Mi az első részben nagyon megszerettük Logant. Próbálja elterelni a gondolatait, ezért belefog  megállíthatatlan csajozásba.
Akkor van a másik főszereplőnk Grace. Igazi jó kislány tipus. Igazi kis szürke egér, aki nem tűnik ki a tömegből és a fiúk sem nagyon veszik észre. Ha meg beégeti magát, vörös lesz, mint egy rák! És megérkezik ő: Logan!
Logan és Grace nagyon imádnivalóak együtt. Tűz és víz, de valahogy még is hasonlítanak egymásra. Van néhány édes pillanatuk, amit mi a legjobban imádtunk az a mozizásuk volt, függetlenül attól hol történt.
Beszéljünk kicsit arról, amit minden new adult regényben megtalálhatunk: a problémák és konfliktusok!
Logan-nek családi problémái vannak. Ami egészen súlyos, ezért nagyon sajnáltuk. Nagyon tetszett, ahogyan ez megoldódott, szóval nincs para.
És ott van Hannah és Grace konfliktusa is. Kicsit rövid volt, de kellett a történetbe.
Akkor most a válasz arra, hogy melyik részt szerettük jobban: Az üzletet. Viszont, ezt is szeretjük! De az üzlet talán egy fokkal jobb volt! Szenvedélyes és letehetetlen történet!


                      Ajánljuk mindenkinek!

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...