2017. július 17., hétfő

Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet (Ajánló, értékelés)

        Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet


Fülszöveg:
A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…
Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein
magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.
…ami jobban sül el, mint remélte.
Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való.
Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.


Véleményünk:
Egy mondat: Beszippantott, mint a porszívó a porszemeket! LERAKHATATLAN, LEÍRHATATLAN, ISTENI! Le sem tudtuk tenni, az olvasása közben még szünetet sem tudtunk tartani.
A sztori nem lesz új senki számára. A korrepatálásra szorult menő srác és a főszereplő lány aki, segítséget nyújt neki. De itt jön a lényeg, Hannah nem az a tipus, aki csak úgy segít a "buta" diákoknak mert ő mindent tud! Garrett segít a lánynak, hogy felhívja magára h a figyelmét a kiszemelt pasinak. Ugyanis neki nem Garrett tetszik, hanem egy másik srác!
Hidegzuhanyként éri őket, hogy több lesz a dologból! Már most izgalmas nem de? Szerintünk igen! Ez a legjobb az egészben, hogy már az elejétől kezdve érződnek a vibrálások közöttük és lassan, mint az apró porszemek összeállnak. Értjük itt az apró érintéseket, énekléseket...
Kapcsolatukban a civakodások, ja meg  az SMS-ek :D miatt, humorossá és nagyon viccessé teszi a történetet! Nem tömény romantika, és ezt is nagyon szerettük!
Mivel egy new adult regényről beszélünk, nem maradhatnak el a főszereplők életében a drámák sem.
Hannah részéről a zene, Garrett részéről pedig a hoki villan az előtérbe.
Kicsit a hokicsapatról: Nagyon szeretjük őket, ezek a részek is megmosolyogtattak minket!
Azt nem mondhatnánk, hogy túlságosan egyedit adott nekünk az író, mert az hazugság volna, de mi ezeket a sztorikat szeretjük! Vessetek meg minket, de ki az aki nem szereti az ilyesfajta szerelmi szálakat?
Ez a könyv is olyan, hogy magával ragad és ha egyszer elkezdi valaki, akkor addig olvassa amíg szinte egy nap leforgása alatt el nem jut az utolsó lapig. De komolyan! Velünk ez történt!


                  Ajánljuk mindenkinek!

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...