2017. június 6., kedd

Tavi Kata: Táncvarázs (Értékelés, Ajánló)

Fülszöveg:

Lilla és Krisztián egy párként kezdi a tizenegyedik évfolyamot a Duna-parti Gimnáziumban. A
Képes lesz Krisztián elviselni Lilla és Márk szoros barátságát?
két szerelmes mindent megtesz, hogy semmi se rontsa el a boldogságukat, de mintha a szülők összeesküdtek volna ellenük, és amikor nem ők gördítenek akadályokat Lilláék útjába, a baráti társaságban akad mindig valami baj.
Sikerül Lillának megfejtenie Ákos szokatlan viselkedését?
Hogyan alakul Jázmin és Kristóf felettébb zűrös kapcsolata?
Kibe szerelmes Gréta? És miért érzi Flóra egyedül magát?
Lilla az idei évben még komolyabban veszi a táncórákat, mert nagy a tét az év végi vizsgán. Vajon tényleg neki teremtették a színpadot? Krisztián pedig kosarasként olyan lehetőséget kap, amire nem is számított.

Véleményünk:

Lilla újra gimnazista, de most már harmadik évfolyamba lép. Elmondhatjuk, hogy ez a rész a kedvencünk a sorozatból. Imádtuk, hogy olyan sok édes jelenete van Lillának és Krisztiánnak együtt.
Végre nincsenek bonyodalmak sem a kapcsolatukban, sem a környezetükben. Nincs semmi külső tényező ami miatt ne működhetne a kapcsolatuk, csak az apró veszekedések. A mellékszereplők is felszínre kerülnek és jobban megismerhetjük őket.
Nem szűreális tinisztoriról van szó, hanem egy életszerű, bájos szerelmi Ya regényről. Ez az egyik ok, amiért nagyon szerethető. Egy tinlány élete, ami igazán emberi és humoros.

És a Krisztián szemszög: annyira örülünk, hogy bepillantást nyerhettünk Krisztián gondolataiba is. Rá kell döbbennünk, hogy ő is legalább annyira tart a továbbtanulás gondolatától mint Lilla, és ő is ugyanannyira szerelmes mint a lány.
Ja, és több szerelmi száll is kibontakozik a történetben, amiről nem árulunk el semmit. Ismerjétek meg ti is a történetet, mert biszton állítjuk, hogy imádni fogjátok!

Összeségében imádtuk minden drámájával, bizonytalanságával és szerelmi cukiságával együtt.

                             Ajánljuk!

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...