2017. június 19., hétfő

Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja (Értékelés, ajánló)

Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkjaFülszöveg:
Grace Hamilton az a lány, akinek mindig van egy terve. Pontosan tudja, merre tart az
élete, és büszke magára, amiért mindig célt ér. Még sohasem lépte át a határokat, nem foglalkozott a saját vágyaival, és azzal sem, hogy kinek akar ennyire megfelelni.
Ám egyszer csak találkozott Vele…
Carson Stinger semmilyen szabályt nem tart be, csakis a sajátját. A felnőtt szórakoztatóiparban dolgozva mit sem törődik vele, hogy mit gondolnak róla mások. Egyik napról a másikra él, cél és terv nélkül. Tudja, mit akarnak tőle a nők, és azt hiszi, csupán ennyit is tud nyújtani nekik.
Ám egyszer csak találkozott Vele…
Miután a sors arra kényszerítette őket, hogy összezárva töltsenek el néhány órát, mindketten megváltoznak. Ám két olyan ember számára, akiknek találkozniuk sem lett volna szabad, lehetetlen felülemelkedni a teljesen különböző valóságuk határain.
Legalábbis egyelőre…

Véleményünk:
Szóval, ez egy igazán nagy meglepetésekkel teli könyv. A főszereplőnk egy: Pornósztár! Komolyan ezt a könyvet nem lehet nem szeretni! Sosem akadt a kezünkbe még ehhez hasonló könyv, és biztosak vagyunk benne, hogy nem is fogjuk megvetni mostantól az -e fajta stílust! Nagyon sokat mosolyogtunk olvasás közben!

Tehát a törtènet ott kezdődik, hogy szereplőink Las Vegas-ba mennek konferenciára. Mindenki a saját területèhez megfelelőre: egy jogász ès egy pornós.

Bővelkedik rendesen a sztori vicces ès izgi jelenetekkel egyaránt.
Ès, ahogy megèrkeznek a szállodába, össze is ütközik a kèt főszereplő.
Aztán van a történetben egy kis banalitás is. Köztudott, hogy ha két ember nem bírja egymást még is sok időt töltenek együtt, abból csak jó dolog sülhet ki!
Imádjuk minden egyes mondatát, az elejétől a végéig.

A pornósztár Carson, nem csak a jókèpűsège ès vonzalma miatt kerülhet sokkal közelebb az olvasókhoz, hanem azèrt, mert elkèpesztően vicces és szórakoztató.
A cèl maga az, hogy a szerelmi törtènet kerüljön előre maga a pornózás csak háttèr sztori, ès ez tökéletes.

Előkerülnek azok a bizonyos kèrdèsek is, amik felvetődnek a pornótèmákhoz: Mièrt? Mennyi? Meddig?
Egy jogi pályát tervezgető egyetemista lány és egy pornós kapcsolata. Ennek a sztorinak mi is lesz a vége? Hihetjük azt, hogy ez a két teljesen ellentétes ember összekovácsolódjon? A válasz: Igen, hihetjük! A legtökéletesebb pár akikről valaha olvastunk! Mind a kettőjük számára a másik betoppanása jelentette a változást, félelmetes mégis annyira poénos, ahogy együtt eltávolodnak attól az úttól amit választottak.

A vège egy kicsit gyengére sikeredett, hiába a bűnügyi szál miatt. Azt meg kell jegyezni, hogy nem krimit akart az írónő megalkotni.
Mi szívesebben olvastunk volna más befejezèst, rèszletesebben kilehetett volna fejteni mindent a maga nehèzsègèvel együtt. 

Így olyan gyors lezárásnak tűnt nekünk.
A történet maga remek, csak ez a mindent beborító rózsaszín felhő nem kellett volna.
Imádtuk a közös jeleneteket nagyon édesek együtt, és dicséretes, hogy ebben a kevés időben is amit együtt töltöttek voltak nagyon jó dolgok. (Titanic) :D 

Nagyon romantikus és a kedvenceink közé sorolható!


  Ajánljuk Mindenkinek!

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...