2017. június 18., vasárnap

Mia Sheridan: Leo esélye (Ajánló, értékelés)

Mia Sheridan: Leo esélye


Fülszöveg:
Megérdemel-e mindenki egy új esélyt? Az is, aki hazudik érte?
Jár-e mindannyiunknak egy újabb dobás? Akkor is, ha részben mi okoztuk a saját vesztünket?
Mi mindent követnél el azért, hogy új esélyt kapj a szerelemre? Hogy új esélyt kapj az életre? Hogy elmondhasd a saját történetedet?
Evie már elmondta az övét. De minden szerelemnek két oldala van. Most adjunk egy esélyt Leónak!


Véleményünk:
Amikor véget ért a Leo és elolvastuk, alig vártuk, hogy a kezünkben tarthassuk a következő részt. Nagyon kíváncsiak voltunk, Leo szemszögére is.
Kezdjük az elején, sok olvasónak az volt a problémája, hogy nagyon nyílvánvaló  volt a történet fő szála, vagyis a Leo titkolózása dolog. De hisz itt nem a "titkolózás" volt a lényeg, hanem a mögöttes tartalom. Miért hazudott? Mi történt vele? Miért nem kereste?

Mindegyik kötetben tudtuk, hogy ki-kicsoda ès, hogy ki-kivel van. Azonban most, ebben a rèszben, válaszokat kaptunk a mièrtekre ès a hogyanokra. Ez inkább csak amolyan nyugis törtènetnek mondhatnánk, nem voltak benne akkora csavarok, bár szerintünk nem is ez volt a közèppontban.
Azèrt ha jobban átgondoljuk voltak benne kisebb nagyobb meglepetèsek.
De a legjobb mindebben az, hogy a másik fèl szemszögéből láthattuk a dolgokat.

Beszéljünk kicsit Dr. Fox karakteréről. Igazán mosolyogtató személyiség és nagy nagy kúlcsfigurája a történetnek. Amikor Leo szétver mindent a szobába, ő pedig full nyugodtan végignézi rezzenéstelen arccal, áhh imádtuk. A levél pedig amit Leonak írt, nagyon nagyon nagy dicséretes ötös. Feldobta az egész történet hangulatát. Kimerjük mondani, hogy ha nem lett volna benne ebben a kötetben, nem is lett volna annyira jó. Sőt, egyáltalán.

Ami mèg nagyon tetszett nekünk, hogy sokkal nagyobb rálátást kaptunk arra, hogy Leo mit mièrt is tett. És az is nagyon kiemelkedő volt ,ahogy Evie bizanytalankodott: ettől lett igazán szerethető a sztori. 

Bár azèrt nèha elegünk volt Leo-ból, de csak amiatt hogy az első rèszben nem láthattunk bele a fejèbe. Itt viszont válaszokat kaptunk, nem is akármilyeneket. Igaz, van Leo ès Evie kapcsolatának rossz oldala is de ettől olyan igazi.Szeretjük őket együtt!

Összeségében elmondhatjuk, hogy az első rész sokkal jobban tetszett, az izgalmak miatt. Viszont az epilógusrész és a happyend vég, elfeledteti velünk a mi túlbuzgó feszültség mániasságunkat!

Ajánljuk mindenkinek!

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...