2017. június 20., kedd

Kylie Scott: Play – Futam (Ajánló, értékelés)

Kylie Scott: Play – FutamFülszöveg:
Csak arról volt szó, hogy úgy tesz, mintha egy rocksztár barátnője lenne. Arról nem, hogy bele is szeret…
Mal Ericson, a világhírű Stage Dive rockbanda dobosa villámgyorsan rendbe akarja tenni az életét – egy rövid időre legalábbis. Úgy gondolja, a látszathoz az is éppen elég lesz, ha egy igazi jókislánnyal kezd mutatkozni. Nem úgy tervezte, hogy ez az átmeneti helyzet állandóvá válik, és nem sejthette, hogy éppen így találja meg az igazit.
Anne Rollins álmában sem gondolta volna, hogy megismerkedik majd a rock egyik istenével, akinek a posztereivel tinédzserkorában ki volt plakátolva a szobája – és különösen nem ilyen körülmények között. Anne ugyanis anyagilag nem áll valami jól. Illetve nagyon nem. Ugyanakkor érzi, hogy ha pénzért cserébe úgy tesz, mintha a vad partiarc dobos csaja lenne, annak semmiképpen nem lehet jó vége. És teljesen mindegy, hogy mennyire szexis pasi Mal. Vagy mégsem?


Véleményünk:
Az előző rész teljesen magával ragadott minket. Alig vártuk, hogy Malról olvashassunk. Hiszen ő volt az egyik kedvencünk. Jobban tetszett mint a Taktus! Nagyon nagyon vicces!
A törtènet majdnem minden lány álma. Gondolj bele èleted legrosszabb napjába. Gondolj bele abba, hogy a legjobb barátnőd ott hagy egyedül az albèrletbe meglèp az összes pènzzel ès mèg el is árul. Na ebből próbálj meg valahogy kikecmeregni! Ès gondolj bele , hogy az egèsz világegyetem ès az univerzum mind ellened fordul ès imádnak veled szívózni de valami megváltozik .
Ebben a történetben Anne összetalálkozik a Stage Dive dobosával, akièrt már igazán kicsi kora óta rajong.

A csavar valami eszméletlen. Mal valamit rejteget. Egy nap ismertség után összeköltözik a lánnyal. Ez igen! Merész a pasas!

Tehát elmondhatjuk, hogy ez a törtènet sem szenved hiányt vicces helyzetekből. Nagyon jókat nevettünk rajta.
De igencsak Mal gondoskodik a humorrol. Már az első törtènetben is èrzèkelhettük, hogy mekkora poèngyáros. De a pláne az egèszben az hogy annyi zagyvaságot kèpes beszèlni hogy ezt akár tanítani lehetne. Imádjuk azt is, hogy teljesen más karakter mint David.
Beszéljünk kicsit a női főszereplőről: Anne a édes, hétköznapi lány, aki olyan legjobb barátnő tipus. Imádja a bandát, minden alkalommal izgatott amikor Mal közelében van. Szerintünk mi sem tudnánk másképp viselkedni ilyen helyzetben.Eszméletlen szórakoztató! 

Mal és Anne, Daviddal és Evvel ellentétben többet vannak együtt a banda tagjaival mint első részben, így magát a csapatot is jobban megismerhetjük. Viszontláthatjuk Davidet és Evelynt és a band mindennapjaiba is jobban beleláthatunk.Imádtuk ezt az összetartást!
Összegzésképp elmondhatjuk, hogy nagyon nagyon imádjuk. Igazi kikapcsolódás volt olvasni!


Ajánljuk Mindenkinek!

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...