2017. június 21., szerda

Kylie Scott: Lead – Szóló (Ajánló, értékelés)

   Kylie Scott: Lead – Szóló


Fülszöveg:
Megszelídítheti a szerelem a rock n’ roll leghírhedtebb fenegyerekét?
A Stage Dive énekese, Jimmy Ferris megszokta, hogy azonnal megkap mindent, amit csak akar – egész eddigi élete a vad bulizásról és könnyű csajokról szólt. Végül azonban túltolja a rock n’ rollt, és az elvonón találja magát, utána pedig megkapja személyi asszisztensnek Lenát, akinek egyik legfontosabb feladata megakadályozni, hogy visszaessen.
Lena nem hajlandó elviselni szexis főnöke allűrjeit, és annak ellenére, hogy az első pillanattól kezdve szinte izzik körülöttük a levegő, elhatározza, hogy a kapcsolatukat szigorúan szakmai alapon tartja. Jimmy azonban túlságosan messze megy, és a fenegyerek hirtelen rádöbben, hogy nagyon könnyen elveszítheti a legjobb dolgot, ami az életében valaha történt. Vajon meg tudja győzni makacs asszisztensét, hogy vállalják a kockázatot, és hagyja, hogy a szíve vezesse?

Véleményünk:
Ezt a részt vártuk a legjobban, hogy miért? Egyrészt azért mert nagyon megkedveltük a sorozatot. Másrészt pedig, Jimmy miatt. Rosszul indított, de nagyon, az első rész után a legalulra került a "nem szeretem" kategóriaban. Az olvasás után abszolut nem csalódtunk!
Főszereplőnk Jimmy, pontosan az a fajta rocksztár, aki megjárta már az èlet legalját, és ebbe mi olvasók bele is pillanthattunk. Az írónő feltárta, èlete önpusztító rèszèt is, amikor az olcsó csajokon át a drogokig - piáig ès a bulizásig mindet mesterien vègzett ès èlvezett.
Nem lenne jó gondolat ha azt hinnènk, ez nem esik meg más bandák világában sem. Mert ez az igazság, ilyenek vannak ès lèteznek.

Megismerhetjük rettentő múltját és megtudhatjuk, hogy mit és miért csinált. Elképesztően rossz döntései és cselekedetei miatt először szánakozást váltott ki belőlünk. Sajnos sok ember hibákat követ el ha menekül valami elől, rosszabbakat a kelleténél. Nagyon szimpatikus volt, hogy meg is akart változni.
A sorozat első kèt rèszèben, inkább arról a fajta szerelemről olvashattunk, amiben idő is kell ahhoz, hogy minden úgy történjen ahogy annak lennie kell ès hamar belezúgnak egymásba. Itt teljesen más kèpet kapunk. 

Lena ès Jimmy törtènete teljesen más lesz mint az első kettő sztori! Azèrt azt nem mondhatjuk, hogy már az elejètől kezdve nincs meg a vonzalom köztük, mert az nem lenne igaz, de pont emiatt alakul majd ki köztük egy igazán bensőséges kapcsolat.

Még jóval azelőtt, hogy megtörtènt volna a szerelem és a szex, már akkor volt Lena ès Jimmy közt affèle kötelék, emiatt is olyan imádnivaló páros.
Az erotikus jelenetek! Óh, beszéljünk erről is kicsit. Túlszárnyalta az eddigieket az biztos. Léna az a karakter, akit tényleg nagyon lehet szeretni. A kitartása és az ahogyan kezeli Jimmy-t! Pedig a srác nagyon nagyon nehéz eset, és ez még szépen fogalmazva! Teljesen megváltoztatta Jimmy-t. Megnyílt neki! Ráadásul a lány talpraesettsége is baromira szimpatikus volt!

Mi azt tartottuk a legjobbnak bennük, hogy hiába voltak veszekedèsek, ès hiába nem èrtettèk meg egymást sokszor de akkor is ott voltak egymásnak ha kellettek egymásnak.
A törtènet előrehaladtával ez egyre jobban a felszínre kerül majd.
Ès örömmel olvastunk a korábbi főszereplőkről is ès arról hogy mi történt velük.
Tehát elmondhatjuk, hogy imádtunk olvasni ezt a részt is!

              Mindenkinek Ajánljuk!

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...