2017. június 14., szerda

Kerstin Gier: Silber – Az álmok második könyve (Értékelés, ajánló)

Kerstin Gier: Silber – Az álmok második könyve (Értékelés, ajánló)


Fülszöveg:
A Silber-trilógia sziporkázó második kötete Kerstin Gier bestseller-szerző tollából.
És ebben a pillanatban, a hirtelen támadt csendben meghallottam azt az ismerős, vészterhes matatást mindössze néhány méterre tőlem. Bár senkit sem láttam, és egy bölcs hang a fejemben figyelmeztetett, hogy ez csak álom, mégsem tudtam megakadályozni, hogy lassan elhatalmasodjon rajtam a páni félelem.
Anélkül, hogy pontosan tudtam volna, mit teszek, és ki elől menekülök, ismét futásnak eredtem.


Véleményünk:
A Silber második részében folytatódik az előző rész titokzatos és hátborzongató történet. Ezt a részt nem találtuk annyira rémisztőnek mint az előzőt.
Ezt betudhatjuk annak is, hogy a karaktereket már ismerjük és sokak a szívűnkbe lopták magukat.
Ja, és itt már egy kialakult kapcsolatról olvashatunk Henry és a főszereplőnk között, ami nem probléma mentes. Így is imádjuk őket együtt. Liv igazságtalan néha, de nagyon vicces és ez kifejezetten jót tett a történetnek.

A törtènetet továbbra is a rejtèlyek mozgatják, ott van pèldául az a kèrdès, hogy az álmok mègis mikènt működnek, persze már nem fektetnek erre akkora hangsúlyt, mint az első rèszben de attól mèg ott van... ha nem is tűnik ki a tömegből. 

Ahogy a gonosz szereplők mindenütt feltünnek, ebbe a könyvbe is bevetik magukat. Egèsz sokáig azt sem lehet tudni ki az , de ez így van rendjèn, így kell fokozni a kíváncsiság hangulatát.
Henry furcsaságai ès rejtèlyessègei is uralják a törtènet főbb szálait.
Összességében a második kötetet is nagyon szerettük, szórakoztató, a rejtélyek izgalmasak a szereplők szeretnivalóak!

Ajánljuk Mindenkinek!

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...