2017. június 22., csütörtök

Jessica Sorensen: The Forever of Ella and Micha – Ella és Micha jövője (Ajánló, értékelés)

Jessica Sorensen: The Forever of Ella and Micha – Ella és Micha jövője


Fülszöveg:
Ella és Micha új története reményről, szívfájdalomról és az igaz szerelem erejéről…
Ella folytatja tanulmányait; igyekszik a jövőjére összpontosítani, és elfelejteni múltja sötétségét. A családjában dúló dráma miatt azonban egyre nehezebben birkózik meg a mindennapokkal. Igazából nem akar mást, csak Michát, viszont esze ágában sincs hagyni, hogy problémái a fiú álmainak útjába álljanak.
Micha az országot járja együttesével, úgy tűnik, megkapott mindent, amire valaha vágyott. Szíve mélyén azonban tudja, hogy valami hiányzik. Sokkal nehezebben bírja Ella nélkül, mint hitte. És hiába szeretné, ha vele tartana a lány, eszébe sem jutna azt kérni tőle, hogy emiatt hagyja ott az egyetemet.
Amikor ők ketten együtt vannak, minden lehetségesnek tűnik… de mostanában alig jut idejük egymásra. Miután egy új tragédia alapjaiban rengeti meg már így is törékeny világukat, egyikük súlyos döntést hoz, ami talán örökre szétválasztja őket…


Véleményünk:
Az Ella és Micha folytatására már nagyon rég vártunk.
Ella és Micha első része Happy endként zárult. Mégis hagyott azért maga mögött nyitott ajtókat. A két fiatal nehéz körülményekkel és múlttal küzdtek már meg. Nem is volt  kétséges, hogy a boldog lezárás után, ebből lehet még mit kihozni.
Micha turnézni indult Naomi bandájával, így sajnos úgymond feleslegesen jöttek össze Ellával, mert alig van idejük egymásra, na meg a találkozásra. Pláne, hogy  Ella elèg kemèny gondokkal küzd, ès nem is biztos abban, hogy Micha tudna segíteni neki ebben. Ezeket egyedül kell átvészelnie. Sokmindenen mentek már keresztül, együtt is és külön-külön is. Vajon örökké tartó szerelem az övék?

Imádjuk, hogy a történet mennyire tükrözi a szerelmüket, a köteléket és az összetartást. Eszméletlen szerelmesek egymásba és ez nem csak a közös múltjuk miatt van. Nekik együtt kell lenniük!
Ella viszont nem biztos önmagában és bizonytalankodik, ami felbosszantott minket néha.
Amit persze meglehet èrteni, hiszen távkapcsolatban èlnek, ès a fèltèkenysèg bármikor befèrkőzhet kettejük közzé, főleg hogy Micha mellett egèsz nap ott ólálkodik egy csajszi.
De vannak olyan pillanatok amikor teljesen èrthetetlen dolgok miatt taszítja el magától a srácot. Azèrt ez dühítő volt egy kicsit. Na jó, NEM KICSIT!

Ella és Micha még mindig nagyon édesek együtt. És még mindig szerelmesek vagyunk az elképesztően dögös Michába.
Összegzésképp elmondhatjuk, hogy Ella és Micha történeteit nagyon szeretjük. Micha még mindig egy igazi könyves álompasi!


                 Mindenkinek Ajánljuk!
Kedvenc idézetek:
"– És a rend kedvéért megjegyzem, hogy igenis bízom benned. Csak a pasikban nem bízom, mert a farkukkal gondolkodnak."
35. oldal
                                    *
"– Nem az a fontos, hogy lelkesedjünk mindenért, amit éppen teszünk – felelem halkan. – Hanem az, amit a vége felé érzünk, amikor visszatekintünk mindarra, amit valaha tettünk."
9. oldal
                                    *
"Mit mondjak, baromi gyönyörű!
Ethan tarkón csap.
– Töröld le a nyálat az álladról, haver!"
103. oldal

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...