2017. május 10., szerda

Önfeledten olvasó celebek

Van, aki csak mondja, mennyire szeret olvasni, ők meg is mutatták. Illetve a legtöbbször annyira nem is akarták mutogatni. Épp ez a szép a dologban.

Olvasni jó, mindig, minden körülmények között. Hogy mennyire így van ez, azt most pár híres ember bizonyítja, akik  belemerülnek egy-egy jó könyvbe .

1. Stephen King

King folyamatosan olvas, a baseballmeccs szünetében éppúgy, mint a moziban a filmre várva. Itt épp Lee Childtól bújja A pók hálójábant.

2. Miley Cyrus

Az énekesnőt lényegesen többet látjuk mondjuk twerkelni, mint olvasni, de ez nem jelenti azt, hogy utóbbi tevékenységnek ne hódolna szívesen

3. Benedict Cumberbatch

A brit színész "az élet egyik nagy örömforrásának" tartja az olvasást, amit "ha egyszer elkezd az ember, sosem lehet abbahagyni", mert "annyi nagyszerű történet vár ránk". És milyen igaza van. :)

4. Emma Roberts

A színésznő az egyik leghíresebb olvasó celeb, aki egyúttal aktívan kampányol is a könyvek mellett. Még könyvklubot is indított aminek a van egy weboldala is, amit a színésznő saját maga kezel. ITT megtalaljátok.

5. Snoop Dogg

Amikor valaki arra kérte, hogy ajánljon egy könyvet, természetesen Snoop Dogg is minden rapper bibliáját, Iceberg Slim Strici voltam című memoárját említette, de mint a mellékelt ábra mutatja, ennél azért összetettebb az ízlése: a repülőn készült fotón a híres amerikai lelkipásztor, Andy Stanley művét, a How good is good enough?-ot olvassa, ami az üdvözülésről szól. Ki gondolta volna a híres rapperről?

6. Britney Spears

Volán mögött csakis álló motorral, parkoló autóban olvassunk - akkor viszont egészen nyugodtan követhető Britney Spears példája, aki annyira belemerült C. S. Lewis klasszikusába, Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrénybe, hogy ki sem tud szállni a kocsiból/el sem tud indulni.

7. Emma Watson

Nagyon szeret olvasni és kampányol a könyvek mellett.

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...