2017. május 12., péntek

Leila Sales – Éled az életed! (Már a könyvhét előtt érkezik!)

A blog Facebookon is megtalálható!

Azt hiszitek, hogy olyan könnyű megváltozni.
Azt hiszitek, hogy könnyű,
pedig nem az.
Elise Dembowski nem riad vissza a kemény munkától. Sőt, kimondottan élvezi. Kivéve talán azt, amikor az addigi legfontosabb feladatra vállalkozik: népszerű lánnyá akar válni. Csakhogy rettenetesen mellélő, és minden a darabjaira hullik körülötte.
Elise helyzete még rosszabb, mint azelőtt – ha ez egyáltalán lehetséges. Egészen addig, amíg be nem téved egy underground szórakozóhelyre, és ezzel kinyílik előtte egy ajtó egy világba, amelyről azt sem tudta, hogy létezik. Egy olyan világba, ahol úgy tűnik, egy népszerűtlen középiskolásból egyik napról a másikra felkapott DJ válhat. Elise végre megkapja, amire mindig is vágyott: elfogadást, barátságot és talán a szerelmet is. Ám a valóság ismét fenyegetően közbelép.
Leila Sales üdítően eredeti és vicces stílusban mesél az egyéniségről, kapcsolatokról és a zene erejéről, amely közelebb hozza egymáshoz az embereket.

Leila Sals regénye nagyon kedvelt a külföldi bloggerek és olvasók körében.
A Menő Könyvek gondozásában érkezik is, méghozzá Rácz Kata fordításában.

Az eredeti borító megmaradt, rajta pedig az eredeti cím: This Song Will Save Your Life. Gyönyörű, nagyon várós. A megjelenés 2017. május 26-án esedékes.

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...