2017. május 22., hétfő

Kylie ScottLick (Stage Dive 1.)[értékelés, ajánló]

Kylie ScottLick (Stage Dive 1.)[értékelés, ajánló]

Fülszöveg:
Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte.Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!
Meséltük nektek, hogy mostanában nagyon sok könyv akadt meg a kezeink között, Kylie Scott regénye is ezek közé tartozik. Le vagyunk kicsit maradva az értékelésekkel, de igérjük mindet rátok zúdítjuk hamarosan!

Véleményünk:
Hatalmas rajongói lettünk Kylie Scott-nak. Ezt a történetet nekünk találták ki. A humor, az erotikus jelenetek, a romantika együtt olyan kombót alkot, amit nehezen felejt el az ember. Egyszerre könnyed és mélységesen szenvedélyes.

Egy rossz szájszagos hányingeres másnapossággal indul, és az átbulizott éjszaka következményeivel. A legdurvább meglepetéssel ami csak történhetett: egy gyűrű Evelyn kezén, és egy tetkó a popóján. Ráadásul egy borzasztóan szexi és gondoskodó pasi fekszik mellette. Mi biztosan kikészülnénk a meglepettségtől, ha erre lehet ezt a kifejezést hasznáni.

A két főszereplőnk Evelyn és David a rock sztár kapcsolata nem kezdődik valami fényesen. Evelynnek fikarcnyi emléke nincs az átbulizott éjszakáról, David pedig érthető módon nem örül, hogy felesége nem emlékszik erre a jeles alkalomra.
A lány reakciója teljesen olyan mint amilyet a történet megkíván magának, hiszen mi sem reagálnánk másképp.

Annyira szórakoztató, hogy az elmondhatatlan. David, az újdonsült férj híres rock sztár, ezért a válás, újságírók, vagyonelosztás és egyéb dolgok mellett még izgalmasabb, amihez még tegyük hozzá az exeket, családi balhékat és sok mást, amiből egy tökéletes New Adult regény alakult ki!
Mi tetszett nekünk a legjobban? És mi fogott meg minket ebben a könyvben?
Az, hogy akármennyire is hihetetlen és nem valós a sztori (mert valjuk be, mennyi a valószinűsege annak, hogy hozzámész egy rock zenészhez egy Las Vegasi éjszaka kellős közepén és nem emlékszel semmire?) akkor is, annyira emberiek a reakciók, a kémia köztük. Meg persze az is kiderül, hogy miért vonzódnak egymáshoz miközben szöges ellentétei egymásnak.

Csak ajánlani tudjuk, azoknak akik szeretik a romantikus és erotikus történeteket, azoknak tuti tetszeni fog és le sem bírják majd tenni. Imádni fogjátok!

Ne feletkezzetek meg Nyereményjátékunkról sem, amit Facebok oldalunkon találhattok meg!

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...