2017. május 2., kedd

Alkonyat rajongók ki akarná látni Alice Cullen történetét a filmvásznon?


Twilight film rajongók, akik nem olvasták a könyveket nem tudnak semmit Alice Cullen múltjáról. Csak látthatták, hogy egy vidám, gondoskodó vámpír, a divat megszállotja és látja a jövőt. Elbűvölő személyisége és ügyes harci képessége, jól illik a Cullen klánba.
Alice Cullen született Mary Alice Brandon, gazdag háttértörténete könyörög, hogy bemutassák a nagy képernyőn.

Alice tragikus gyermekkori életét jópofa lenne bemutatni egészen addig amíg egy titokzatos vámpír meg nem menti az életét.
Ki ne szeretné megnézni a filmet?

Alicet(Ashley Greene) 1901-ben született Biloxi, Mississippiben, az igazi történet bontakozik ki, amikor is már gyerekkorában látomásai voltak. Heves viharok söpörnek végig a városon az 1900-as években, és Alice próbálta volna figyelmeztetni a barátait és a családját a veszélyeire mert elkövetkező hurrikán miatt halál vár rájuk.

Az emberek akkoriban boszorkánynak hitték volna képességei miatt.

Alice előre látta az anyja meggyilkolását is és figyelmeztette a közelgő veszélyre. Mégis, Alice nem tudta megállítani az elkerülhetetlen, senki sem hallgatott  rá, amikor megpróbálta meggyőzni őket, hogy gyilkosság volt. Képzeld el, a kétségbeesést amit átél egy fiatal lány aki próbálja meggyőzni apját, ő pedig nem hisz neki.

Alice apja újraházasodott hamarosan anyja halála után. Nem sokkal azután, Alicenek látomása volt az apjaról és az anyja gyilkosáról-akik egy és ugyanaz. Miután apja rájött, hogy Alice tudta az igazságot, ellene fordult.

Alice apja meggyőzte a városlakókat, hogy a lánya megőrült. Alice csapdába esett egy elmegyógyintézetben, ahol ki volt téve elektrosokk terápiának, hogy töröljék az emlékét, ami lehet, hogy egy áldás lenne az ő esetében.
A látvány a filmvásznon lebilincselő lenne.

Megismerkedik egy vámpírral, Jasperrel akit már ismerhettünk. És így Alicenek új élete kezdődik.

Szerintetek Alice Cullen megérne egy filmet? :)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...