2017. április 7., péntek

Zakály Viktória-Szívritmuszavar [értékelés]

Zakály Viktória-Szívritmuszavar

Csönge. Egy hely, mely mindent megváltoztat.
Egy hely, melyet soha nem feledsz.
Egy vágy, mely örökre a szívedben marad.
A lány nem hisz a véletlenben, csak a sorsban, a fiú nem hisz a szerelemben, csak a kötelességben. Évek óta ismerősök, látták egymást egyetemi előadótermekben és folyosókon. Mindketten érezték, hogy ez a kapcsolat több lehetne, de soha nem lépték át a határt, nem közelítettek egymáshoz, az érzés beleveszett a szürke hétköznapokba.
Csönge azonban mindent megváltoztat. Öt nap, mely felforgatja a világukat, és lángoló, fájó szerelemre gyújtja a lányt. Bármit megtenne a fiúért, felrúgná a saját életét érte.
De mit érez a fiú? Fel lehet adni mindent a szerelemért? Van-e kiút a múltból, és a jelen láncaitól? Vagy minden út egy padláshoz és egy komor kötélhez vezet?
A sóvár vágyakozásról és egy gyönyörű, felkavaró szerelemről szól ez a regény, mely igaz történeten alapul.
Csönge – a szerelem szava.

Kezdjük az elején! Egy könyves facebook csoportban vagyunk jelen, ahol egész héten minden egyes tag erről könyvről áradozott. Na, mi teljes kiborultunk, hogy nem tudunk hozzászolni mert még sajnos nem olvastuk. A napi szinten posztolt gyönyörű idézetek felkeltették a figyelmünket, ezért futottunk is a könyvesboltba és megvásároltuk! El is olvastuk, nagyon hamar!

A történet egy lány és egy fiú szerelméről szól. Eleinte úgy tűnik, hogy majd jön a sablonos szerelmi sztori, de nem így van. Nem ám! Minden egyes mondat ami a könyvben szerepel egyszerűen idézni való! Nem is csodáljuk, hogy annyi de annyi posztot láttunk róla az előbb említett csoportban. A magyar nyelv egyik legszebben és legszívmelengetőbb szerelmi történetét írta meg az írónő! Csodaszépen! Imádtuk olvasni, a szavai szinte beszéltek hozzánk. A fájdalom a szerelem mind-mind valóságos volt és átérzett a betűk és a szavak minden miliméterén. Annyira szerettük volna még tovább olvasni!
Köszönjük az élményt egy újabb kedvenc MAGYAR ÍRÓNŐNEK, Zakály Viktóriának! Megmelengette a lelkünket! ❤ A folytatást meg már olvassuk is!

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Ne hagyjátok ki ezt az élményt!

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...