2017. április 19., szerda

Terápiás kutyák segítették a 13 okom volt szereplőinek munkáját

Terápiás kutyák segítették a 13 okom volt szereplőinek munkáját


Nyugodtan lőjetek le minket, de ezt a sorozatot nem lehet nem szeretni. Ezért ha tetszik ha nem /de azért reméljük, hogy igen/ hoztunk még pár érdekességet a sorozattal kapcsolatban!
Bántalmazás, rágalmazás, erőszak, öngyilkosság – csak néhány borzalom, amit a 13 okom volt szereplőinek át mellett élniük a forgatások során és átszellemülniük a karaktereik megvalósítása érdekében, így nem csoda, hogy az őket életre keltő sztárokat megviselte a forgatás. A stresszt enyhítendő a készítők terápiás kutyákat alkalmaztak, hogy az állatok megnyugtassák a színészeket a forgatások közti szünetekben. Istenem, hogy ez mennyire édes már!

 Köztudott, hogy nekünk is vannak kutyáink. Labrador, csivava, palotapincsi. A kutyák társunká váltak az idők folyamán, nagyon sok szeretet van bennük ami őszinte.

A Clay-t alakító szerint jól is jött a segítség és a kutyusok valóban jó hatással voltak rájuk. Főleg
tett jót a kutyaterápia, elvégre az ő karaktere, Hannah szenvedte el a legtöbb sérelmet, melyekkel még színészként is nehéz volt megbirkózni.
Katherine cipelte az érzelmi teher nagy részét. Úgy értem, mindannyiunknak voltak nagyon érzelmes jeleneteink, de az egész történet az ő karakteréről szólt. Terápiás kutyák voltak a forgatáson – óránként egy kutya. Igazán megpróbáltak segíteni nekünk, sokat jelentett a kutyák jelenléte
– nyilatkozta a Popsugarnak Minnette.


Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...