2017. április 10., hétfő

Stephanie PerkinsIsla és a hepiend (Anna és a francia csók 3.)[értékelés]

Stephanie PerkinsIsla és a hepiend (Anna és a francia csók 3.)[értékelés]


Írónőröl
Stephanie Perkins New York Times bestseller szerző, és már számtalanszor megmelengette a romantikus lelkű tiniket és felnőtteket.
Észak-Karolinában született, Arizonában nőtt fel, és Kaliforniában és Georgiában járt egyetemre.
Mindig is könyvekkel dolgozott: először könyvesbolti eladó volt, majd könyvtáros, végül pedig maga is regényíró és szerkesztő lett.
A legjobb barátjának, férjét, Jarrodot tartja, akivel egy Mr. Tumnus nevű macskával élnek Észak-Karolinában. Egy házban, amiben minden szoba a szivárvány egy-egy színében ragyog.

Fülszöveg:
A városban, amely sosem alszik, fellángol a románc, de vajon kiállja a szerelem az idő próbáját?
A reménytelenül romantikus Isla azóta van belezúgva a zárkózott művész Joshba, mióta csak megkezdték első évüket a Párizsi Amerikai Gimnáziumban. Egy véletlen nyári találkozás után Manhattanben románcuk nem is tűnik olyan lehetetlennek, mint Isla hitte. Ám ahogy Franciaországban megkezdik végzős évüket, Islának és Joshnak komoly kihívásokkal kell szembenézniük: meg kell birkózniuk a családi drámával, bizonytalan egyetemi jövőjükkel, és azzal az igencsak valószínű lehetőséggel is, hogy talán el kell válniuk egymástól.
A rajongók kedvencei, Anna, Étienne, Lola és Cricket mind felbukkannak ebben az igaz szerelemről szóló, édes és érzelmes történetben – amihez New York, Párizs és Barcelona szolgáltatja a bámulatos hátteret –, Stephanie Perkins népszerű sorozatának lezárásában.

Véleményünk:
Szépséges lezárása a sorozatnak! Igazi romantikus regény! Nem akartuk, hogy vége legyen, annak ellenére, hogy így volt kerek a történet. Ezért szomorúak és egyben boldogok is vagyunk! Az első rész volt a favorit, de ezt is nagyon imádtuk. 

Az írónő megmutatja az élet minden boldogságát és vele együtt a hibáit is. Az első szerelembe esés és amikor az álom valóra válik. Amikor először olvastuk a könyvet akkor még fiatalok voltunk, velünk együtt nőt fel a trilógia és a szereplők. Itt már komolyabb témákkal foglalkozik az író. Ez az utolsó rész abszolút hozta számunkra azt a színvonalat, amit vártunk. Olyan édesen, valóságosan és érzelmesen írja le a könyvet, mitha az ő történetéről mesélne a legjobb barátnőjének. Annyira beleéltük mi is magunkat, hogy legszívesebben belemásztunk volna a könyvbe és átakartuk élni minden egyes percét. Szerettük a Josh által mesélt történeteket Étiennékről, és tetszett, ahogy az ő szemszögéből olvashattunk Annáék kapcsolatának alakulását. Sokszor átakarjuk élni még ezt az élményt amit adott nekünk Stephanie. Ezért nagyon sokszor újra olvasásra kerül, minden percét élvezni fogjuk ÚJRA és ÚJRA!


Sok szereplőre még kívácsiak lennénk. De sajnos vége ennek a remek trilógiának. 

Köszönjük az írónőnek, hogy megalkotta nekünk ezt a remekművet! 
10/10

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...