2017. április 7., péntek

Mi a véleményünk, hogy 2. évad is készülhet a 13 okom volt sorozatról? Itt megtudjátok

Múlt héten debütált Netflixen a 13 okom volt sorozat, azóta még a csapból is ez folyik. A filmes adoptáció nem volt kérdés, azonban az évek során inkább a sorozat felé hajlottak el a készítők. Sokáig rebesgették, hogy Hannah Baker karakterét Selena Gomez kelti életre, azonban a világhírű énekesnő és színésznő végül producere lett a sorozatnak, míg a lány szerepét Katherine Langford kapta meg.

A The Hollywood Reporter interjúztatott a sorozat producerével, Selena Gomezzel a sorozat végéről, és egy esetleges folytatásról. A színész és énekesnő el árulta, hogy: "Nem tudjuk, mi történik ezután, de azt tudjuk, hogy még sok történetet lehetne elmesélni, amik a szereplőkben megvannak. Első körben is ezért készült sorozat belőle. Meglátjuk."

Nagyon jó lett a sorozat! Ezzel vitába sem szállunk. Nem értünk viszont egyet a dologgal, hogy második évad legyen belőle. Lehet régimódinak tűnünk és befarsultnak, de az első évaddal ellentétben egy esetleges folytatás már nélkülözné a könyves alapot. És ez így volt jó, tény, hogy nem lett teljesen lezárva a sorozat úgy mint a könyv esetében, de akkor is NE már!! Minden adoptációnál számíthatunk arra, hogy eltérések lesznek a könyvhöz képest, így ez most a 13 részes 13 okom volt sorozattal sem lett másképp. Egy-egy epizód körülbelül 55 perc volt, így a regényhez képest jóval részletesebb betekintést kaphattunk a szereplők életébe és a szülők helyzetébe.

Idővel kiderül, hogy mi is lesz a következő lépés ez ügyben, mi bízva bizakodunk!

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...