2017. április 3., hétfő

Kylie ScottLick – Taktus (Stage Dive 1.) [értékelés]


Kylie ScottLick – Taktus (Stage Dive 1.) [értékelés]

Fülszöveg:
Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!

Akkora rajongók lettünk, hogy az valami hihetetlen! Hogy miért? Romantika, Humor, Erotika! Ez mind egyben, ebben a csodálatos könyvben! A karakterek egytől egyig kivállóak, poénosak és tökéletekes. Evelyn személyisége valami elképesztően vicces, igazi belevaló kiscsaj.

David pedig lehengerlő volt, oda voltunk érte. Aztán a végén kissé felbosszantott a viselkedésével. Egy igazi tini álom amikor egy Rock-star szerelmes lesz egy átlag lányba. A borító meg álomba illő! Annyira köszönjük ezt az élményt! Csak ajánlani tudjuk, aki szereti a romantikus és erotikus történeteket, annak 100 % tetszeni fog és le sem bírja majd tenni.


Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...