2017. április 25., kedd

Kedvenc magyar íróink! Kemese Fanni (3.rész)

Kedvenc magyar íróink!

Úgy gondoltuk, hogy összeszedjük nektek a hazai kedvenc íróinkat és leírunk róluk mindent amit tudni lehet! Minden nap írunk nektek valakiről. Ma Kemese Fanni írónő van soron.

♡Kemese Fanni ♡


Kemese Fanni író, néha blogger.
A történeteiben legtöbbször eljön – vagy legalábbis közelít – a világvége, és jó esetben legalább egy csók is elcsattan bennük. A napszemű Pippa Kenn című regénye a Könyvmolyképző Kiadó I. Aranymosás pályázatának díjnyertes könyve volt, de a Libri Aranykönyv szavazáson is mindkét regénye a TOP 10-ben szerepelt. Jelenleg a Pippa Kenn-trilógia befejező részén dolgozik.

Véleményünk:
Kemese Fanni könyveit bármikor és bárhol újra és újra a kezünkbe vesszük. Mindegyik regényét faltuk befelé mint valami habos süteményt! Az írásmódja eszméletlen. És ez nem a kezdők szerencséje, ez teheteség! Ohh, de még mekkora! Annyira fiatal és mégis egy zseni! Nem írunk még a könyveiről értékelést de igérjük, hogy fogunk! Nagyon-nagyon sok könyvet szeretnénk még Fannitól olvasni, mert amit csinál az felülmúl bármit! Köszönjük, hogy ezt az élményt átadta nekünk, olvasóknak!

Kedvenc idézetek:

"– Bizony, különlegesnek kell lennie. Nem egyszerű elviselni a végtelen dumatengert, ami kiömlik a szádon."
35. oldal
/Kemese Fanni: A napszemű Pippa Kenn/

"– Miért is kellett nekem mászni először? – kérdeztem összevont szemöldökkel.

– Mert nagyon jó volt végignézni, ahogy félmeztelenül, a passzentos fekete nadrágodban felküzdötted ide magad."
153. oldal
/Kemese Fanni: A napszemű Pippa Kenn/

"A jövő állandó, nem lehet megváltoztatni."
/Kemese Fanni: A viharszívű Mya Mavis/

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...