2017. április 27., csütörtök

Kedvenc magyar íróink! Kae Westa (5.rész)

Kedvenc magyar íróink!

Úgy gondoltuk, hogy összeszedjük nektek a hazai kedvenc íróinkat és leírunk róluk mindent amit tudni lehet! Minden nap írunk nektek valakiről. Ma Kae Westa következik.

 ♡Kae Westa♡


Teljes név: Barsiné Gál Erika
Nem: 

Írónőről:
36 éves és Barsiné Gál Erika a neve. Két gyermeket nevel, el se tudjuk képzelni, hogy-hogy van ideje az írásra, elárulta, hogy férje segít neki mindenben.
Viszonylag hosszan vacillált a névkérdésen, mert szimpatikusnak tartotta, ha magyar szerző magyar néven publikál. Mire eljutott a megjelenésig, amatőr netes írói közösségekben már sokan így ismerték meg, akiknek a polgári neve semmit sem mondott volna. Másrészt ez a bizonyos polgári név eléggé hasonlít egy népszerű gyermekkönyv-író nevéhez, a lánykori nevén pedig nem szívesen publikált volna.

A KAE egyébként egy autó rendszáma volt, ami sok évvel ezelőtt megütötte a szemét. Később, amikor különböző írós oldalakra regisztrált, rögtön ez jutott eszébe, és mivel rövidnek találta, hozzácsapta a „Westu” utótagot. Idővel kiderült számára, hogy a Kae tényleg egy létező név, a Westu pedig minimális változtatással csak az utóbbi időben alakult Westává.

Véleményünk:
Aki imádja a fantasy regényeket annak már MOST a kezébe kell vennie a könyveit.Papnő démon szerelem és nem csak ezen van a hangsúly. A történetei annyira jók és élnek, hogy az valami hihetetlen.Kezdjetek el egy regényt és rájöttök, hogy együtt éled meg a cselekményeket a szereplőkkel. Velük örülsz, velük sírsz, velük gyászolsz, velük leszel szerelmes. Az álmaid valóra válnak és ez mint Kae Westa tollából varázsolva. Egyszerűen mesés érzés!

Kedvenc idézetek:
"– Kai, te gyógyítasz? – kérdezte már messziről a lány, Erkai pedig széttárta a karját. Habár Mortua éppen csak egy futó, ideges mosolyt villantott a démonra, attól még a gyógyító nagyon is tudatában volt Valian jelenlétének.
– Mint látod. Tehetek esetleg érted is valamit?
A lány lesütötte a szemét.
– Hát… nem nagy dolog, meg nem is akarom, hogy a szellemek esetleg rossz néven vegyék, de… – Várt egy kicsit, hátha Erkai győzködni kezdi, de a gyógyító szótlanul nézett rá, úgyhogy kibökte: – Vissza tudnád növeszteni a hajamat?"
271. oldal

/Kae Westa: A démon és a papnő/
"Különben is: ha le akarsz nyűgözni egy nőt, akkor az ellenséged vére mocskolja be a ruhádat, ne a sajátod!"
362. oldal

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...