2017. április 26., szerda

Kedvenc magyar íróink! Helena Silence (4.rész)

Kedvenc magyar íróink!

Úgy gondoltuk, hogy összeszedjük nektek a hazai kedvenc íróinkat és leírunk róluk mindent amit tudni lehet! Minden nap írunk nektek valakiről. Ma Helena Silence következik.

♡ Helena Silence ♡

Teljes név: Balatoni Ilona
Nem:

Véleményünk:
Az az érzés amit kelt az írásaival egyszerűen elképesztő. Könnyed, a sorok olvastatják magukat. Valahogy nem éreztük olvasás közben, hogy egy magyar művet olvasunk. Kiemelkedő és abszolút egyedi mindent amit csinál. Hogy tud ennyire jó lenni? Hatalmas tisztelet neki! Az Enigma olvasása után nagy kedvencük lett. ITT az értékelésünk is róla, de amikor elolvastuk a folytatást ( amit ITT olvashattok ) a szívünkbe zárta magát örökre.♥ Büszkék lehetünk rá, hogy ennyire tehetséges írók vesznek minket körül, mint Helena Silence! Sok könyvet szeretnénk még és az elsők között fogjuk olvasni azt garantáljuk!

Kedvenc idézetek:
"Aztán apa elvitt a kedvenc könyvesboltomba, a kezembe nyomta a hitelkártyáját, miközben eltakarta a szemét, és egy vértanú arckifejezésével közölte, hogy vesznek fagyit anyával, és megvárnak a parkban, amíg én költekezem."
58. oldal

"Törtem a fejem valami elmés visszavágáson, de a hangom összepakolt és barátságosabb éghajlatra költözött."
110. oldal
Helena Silence: Enigma

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...