2017. április 1., szombat

Jessica Sorensen The Secret of Ella and Micha – Ella és Micha titka (A titok 1.) [értékelés, ajánlás]


Jessica SorensenThe Secret of Ella and Micha – Ella és Micha titka

(A titok 1.) [értékelés, ajánlás]
Vigyázat!


Cselekményleírást tartalmaz.

Ella fékezhetetlen, heves természetével tűnt ki, mindenki tudta róla, hogy ami a szívén, az a száján. De azután mindent maga mögött hagyott, egyetemre ment, és ott átváltozott valaki mássá, aki betartja a szabályokat, fegyelmezetten ügyel a rendre, és gondosan elrejti problémáit. Most azonban itt a nyári szünidő, és nem mehet máshová, mint haza. Márpedig fél, hogy otthon újból a felszínre bukkanhat mindaz, amit fáradságos munkával eltemetett, kivált, hogy Micha a szomszédban lakik.
Micha szexis, dörzsölt, magabiztos, és úgy olvas Ella lelkében, mint senki más. Mindent tud a lányról, még a legsötétebb titkait is. Ella tudja, hogy ha a fiú megpróbálja előcsalogatni régi énjét, nehezen bír ellenállni neki. Csak azt nem ismeri föl, hogy amikor távozott, magával vitte Micha szívének egy darabját. És a fiúnak most feltett szándéka, hogy újra megnyeri a lányt, akit elveszített.

Véleményünk:

Nos, kezdjük az értékelést. Az elején nehezen indult a könyv megszeretése, de aztán ahogy ment előre és előre a történet megkedveltük. És ez volt a Rubin pöttyös szeretetcsomag ajándék! ❤❤ Amiért örök hála!
Túl rövid volt! Sokkal többet akartunk megtudni a karakterektől, a kisvárosi életről és legfőképp Micháról.
Lila és Ethan nagyon kedvelhető mellékszereplők voltak, az ő törtenetükről is szívesen olvasnánk egy könyvben.
Egy hiba volt csak, az pedig a történet rövidsége és a nem túl kidolgozottsága. De lehet ettől volt jó, hogy nem volt túlbonyolítva az egész.
Mindenesetre az utolsó fejezet viszont mindenért kárpótolt. Várjuk már a folytatást!

Kellemes olvasást kívánunk nektek!
D&P

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...