2017. április 11., kedd

Férfi ideálok könyvekben!

Férfi ideálok könyvekben!

Összeszedtük nektek, milyen férfi/fiú ideálok vannak a kedvenc könyveitekben..na meg a miénkben! Sok karakter van akire azt mondhatjuk, hogy "ilyen pasi kell nekem is". Mindenkinek más más az izlése ilyen téren. Titkon eláruljuk, hogy mi a rosszfiúkra bukunk. 

De psszt! 

Na, de akkor kezdjük is.

1. A he-man tipus!

Ez az a karakter a félisten, a csodálatos szépségű ifjú. A nők bomlanak utánna, csak álmodoznak teste és kisugárzása után. Külseje mindent elárul, méregdrága ingéről nem nehéz felismerni. Minden nőt betudnak fűzni, akit csak akarnak és ezzel élnek is. De aztán jön az az "igazi" hölgyemény aki miatt MINDENT megtennének.


2. "Szeme sem áll jól" rosszfiú!

Ennél a tipusnál mindegy milyen a hajszín, bőrszín, magasság, testalkat. Nincsenek korlátok. A nőknek a rosszfiúk kellenek, hogy értük jó fiúk legyenek. A lányoknak nem kellenek a megbízható, rendes, mindig otthon ülő, kedves fiúk. Pont az nem kell nekik, amire elvileg, a józan ész szabályai szerint vágyniuk kellene. Szenvedély van benne, kiszámíthatatlanság, izgalom.
Ennek a karakternek a fő ismertetőjele a taplóság. Mindenkivel bunkó, paraszt az elején. Aztán nagy fordulatokkal szerelembe esik, általában egy jó kislányba akivel majd rosszalkodhat. 
De a legborzasztóbb az egészben, hogy van aki megváltozik a kiszemelt vagy épp megszerzett leányzó miatt! Ne ne és ne! Így vagy jó, ahogy vagy!! :D3. Az iskola menője!

Téged és a világ összes nőjét gyanúsan szemléli, elvégre szerinte csak a pénzre, csillogásra, vonzó külsőre vagy hírnévre bukunk. Tuti, hogy focizik vagy valamit sportol az iskolában és az iskola cicababájával volt együtt még a nyáron. Aztán jön az új csaj még az is megeshet, hogy a szomszádból. Egymás mellé ülteti őket a tanár (hát hova máshova)  és BUMM! Elkezdődik a leírhatatalan szerelem!

4. Az ártatlan kisfiú!

Kerül mindent, ami ártana az imidzsének. Általában jó tanuló, igazi könyvmoly. A lányokkal maga a tökéletesség. Kedves, érzelmes, mindenben maga a tökéletesség. Hé, és még jól is néz ki. Tuti égkék szemei csillognak és hófehér fogai villognak mindenkire. A lányok oda meg vissza vannak érte és lüktet a vér az ereikben a bugyi lehúzós nézése miatt. Kisfiús sármjával annyira elvarázsol, hogy önként, boldogan veted a karjaiba magad. És egy darabig élvezni is fogod. Na, ezt a pasit SOHA nem fogjuk megtalálni! :D

Ha eszetekbe jutott még könyves pasi tipus, nyugottan írjatok nekünk! ;)
Kövessetek facebookon, olvassátok a blogunktat és legyetek jók! 

OLVASSATOK SOKAT! :)

Collen Hoover: Confess-Vallomás (Ajánló, értékelés)

Collen Hoover: Confess-Vallomás  Fülszöveg: Mi ​mindent érdemes kockára tenni a szerelemért? Auburn Reed huszonegy éves korára már m...