2017. április 14., péntek

Colleen HooverMaybe Someday – Egy nap talán [értékelés]

Colleen HooverMaybe Someday – Egy nap talán [értékelés]Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán című könyve! Friss az élmény, úgyhogy gondolkodás nélkül pötyögjük a szavakat nektek. Előre elnézést ha kissé kusza gondolatok törnek ki belőlünk. ☺


Fülszőveg:
A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább.
Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra.
Az Egy nap talán egy szenvedélyes történet barátságról, megcsalásról és szerelemről, ami az első oldaltól kezdve beszippantja az olvasót Sydney izgalmakkal teli világába.

Véleményünk:
Ez a regény is bizonyítja, hogy Colleen Hoover egy igazi zseni. Minden könyve az bízonyítja, hogy az írónő fantáziájának sosincs vége. Próbálkozunk az elfogultsággal, hiszen egy étékelésnek az a lényege, hogy ne csak a mi szívünkre hallgassunk, hanem a célközönségre is! Ebben az esetben ez nagyon nehéz! 


Mindíg hozza a formáját az írónő és berobban ezzel a csodával. Egy újabb különleges és egyedi élménnyel.
Az írónő már számtalanszór megmutatta nekünk tudását és ez ebben a regényben sem apad el. Ahogy olvastuk és már éreztük, hogy szinte kettétörik a szívünk, abban a pillanatban BUMM.. jött az elképesztően szimpatikus poénjaival és zseniális humorérzékével.
Siketek és a zene! A siketek a zene rezgését érzékelik. Hallottuk már, hogy van ilyen, de olvasni róla egy regényben felemelő és szívmelengető élmény volt!
Kedves írónő ez valami elképesztően pazar ötlet!
Hűh, de mi a legjobb az egészben?
Ehhez a regényhez dalokat szereztek, amiket olvasás közben rögtön hallgathatunk is! Zene nélül is élvezhető a regény, de zenével? Valami elképesztő volt! Nem akartuk kihagyni a lehetőséget, hogy dalok nélkül olvassuk, hiszen ez így teljes az élmény. Nem hisszük, hogy akár ehhez hasonlót átéltünk volna korábban.
Megcsalós szerelmi háromszög! Igen! De nem abban a formában, ahogyan az szokott lenni.
Imádtuk a főszereplőket de még a mellékszereplőket is!
A kedvenc részeink egyértelműen azok voltak, amikor Ridge és Sydney közösen írták az új dalokat , ezekbe a  szenvedélyes pillanatokba teljesen átszelleműltünk. De ez egy Coollen Hoover regényben azért nem meglepő!


MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDJUK!


Kedvenc idézetek:

"A vágyat könnyen le lehet küzdeni, főleg, ha csak testi vonzalmon alapul. A szív ellen harcba szállni már sokkal nehezebb feladat."
12. fejezet

                     
"Senki sem ura a szívének. Csak a tetteinket irányíthatjuk"


Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...