2017. április 21., péntek

Alkonyat rajongók egyesíteni akarják Jacob és Renesmee spinoffot - De vajon meg fog történni?

Alkonyat rajongók egyesíteni akarják Jacob és Renesmee spinoffot - De vajon meg fog történni?


Amikor a Twilight: Breaking Dawn 2. része véget ért 2012-ben, a rajongók rövid pillantást vetettek Edward és Bella lányára, Renesmee-re.

Sajnálatos módon a túl gyors pillantás mindössze annyit kapott, hogy többet akartunk, különösen azért, mert Edward és Bella szerelmi történetét mesélték. Igazságtalannak tűnt, hogy Jacob és a lány történetét nem folytatták. Tehát a rajongók kétségbeesetten a folytatást szeretnék, amely magában foglalja a magányos vérfarkas és a félig ember / félvámpír hibrid történetét.
Amikor a történet véget ért, Renesmee még mindig gyerek volt, de gyorsan nőtt és hamarosan felnőtt lett. Amíg ő érlelődött, Jacob lett a védője, egy idősebb testvér, de semmi több.
Öt év telt el a történet vége óta, több mint elegendő idő ahhoz, hogy teljes mértékben nővé válljon és hogy Jacob kezei közé tévedjen.

A rajongók annyira érdeklődnek Jacobról és Renesmee-ről származó filmet illetően, hogy saját fan-fiction-t írtak és videókat készítettek róluk, összeillesztették Taylor Lautnert és a különböző színésznőket, például Nina Dobrev jeleneteit. A videók több millió kilátással bizonyítják, hogy a film iránti vágy erős.

Számos helyen már írtak ,Jacob és Renesmee jövőbeli történetének lehetőségéről.
Még mindig sok maradt, hogy megismerje Jacob és Renesmee evolúcióját. És 2015-ben Stephenie Meyer, a Twilight Saga szerzője a rajongóknak adott egy kis reményt, amikor megkérdezték, hogy elmondja a történetüket egy interjúban a Hypable-lel.

2015-ben Meyer is megállapodást írt alá a Hulu-val, hogy új TV-sorozatot dolgozzon ki, de azóta nem volt hír. De már több fejezetet is írt, még mindig van lehetőség a jövőbeli történetre Jacob és Renesmee párosról. Akár nagy, akár kis képernyőn látjuk a másik történet, de elég, ha azt mondják, a rajongók ők várnak, ha igen.

Jacob és Renesmee története a következő lesz a Twilight Saga-ban?
Mi kíváncsian várjuk, hogy vajon lesz -e ebből valami!
Ti mit szóltok?

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...