2017. március 15., szerda

Tizenhárom okom volt sorozatverzió

Tizenhárom okom volt sorozatverzióÚristen már csak alig pár nap, és a Netflix bemutatja a Tizenhárom okom volt sorozatverzióját. Eddig teljesen úgy néz ki, hogy próbálják teljesen könyvszerűvé tenni a sorozatot. Nagyon helyes ennek így is kell lennie.

A történet főszereplője a középiskolás Hannah Baker, aki új tanulóként érkezik a gimnáziumba és rövid időn belül hírnevet szerez magának. A sok rosszindulatú pletyka miatt idővel eljut arra a pontra, hogy már nem látja értelmét az életének, így önkezével kioltja azt, de mielőtt megtenné, egy rakás kazettát készít, melyeken elmagyarázza, ki, mennyiben hibás a haláláért.

Bár a főszereplőt eredetileg Selena Gomez keltette volna életre, a színész-énekesnő átadta a lehetőséget,az ausztrál származású Katherine Langfordnak, akinek ez az első komolyabb szerepe.

Hannah Baker szerepében Katherine Langford lesz a megtestesítő. Türelmetlenül várjuk! Jaj de izgulunk már! 🙂Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...