2017. március 26., vasárnap

Melissa Landers - Elválasztva
Fülszöveg:" Cara mindig is tudta, hogy az élet a Leihr bolygón megváltás lesz a számára. Miután Aelyxszel, a barátjával a Földön éltek, és próbálták helyrehozni a két bolygó közötti megtört szövetséget, Cara elkerült a Leihr nevű bolygóra, és új iskolát kellett keresnie magának. A lányt kiválasztják egy feladatra, amely során az emberek egyik képviselőjeként élhetne. Ezalatt Aelyx a Földön van, ahol egy hatalmas PR kampány részese lesz, amely során az emberi és a Leihr bolygó lakói közötti kapcsolatot kell reklámoznia. Az emberek nem tudják, hogy e kapcsolaton alapul a jövőjük: egyedül Aelyxnek és embereinek van meg a megfelelő technológiájuk ahhoz, hogy legyőzzék az emberi kormányzat által rejtegetett víztartalékot fenyegető halálos szennyezést. Valamiért azonban Aelyx világának vezetői hirtelen mindenképpen embereket akarnak állítani saját oldalukra, és a szemük sem rebben a fiú életét érő extrém történések során. Mindenképpen szükség van az emberek segítségére, de pontosan miben és hogyan? És vajon mit kérnek majd a segítségükért cserébe? "


Cara és Aelyx hihetetlen kalandokba vág újból, amelyek már nemcsak a Földön játszódnak, hanem a távoli Leihr bolygón is.
A könyv tele van izgalommal és érdekességgel bőven.
Nagyon érdekes azért is, mert most Cara az, aki megismeri a másik bolygót testközelből, így egy kicsit olyan volt, mintha a másik szemszögből íródott volna meg majdnem ugyanaz a sztori. Meg is gyűlt vele a baja rendesen, ráadásul nem volt ott neki Aelyx.
Mozgalmas és izgalmas folytatás volt, új szereplőkkel,
karakterfejlődéssel és meglepetésekkel. Egy olyan világban vannak, ahol a két bolygó próbál egyességre jutni. És még ott vannak a mindennapi problémák is.

Aki szerette az első részt, annak mindenképpen ajánljuk a folytatást is. A harmadik rész már nagyon várós! ☺Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...