2017. március 29., szerda

Lylia Bloom - Védtelenül


Lylia Bloom - Védtelenül (ajánló, értékelés)Oldalszám: 280
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Országos megjelenés: 2016.12.13

Létezik tökéletes férfi?
Anna élete nagyszerű. Második évét kezdi az egyetemen, és a legfőbb problémája, hogy mikor jut el álmai városába, Rómába. Szereti az életét, vágyik a nagy Ő-re, és imád a barátnőivel csetelni.
Megismerkedik a titokzatos és vonzó Rolanddal, aki nem nyugszik, amíg Anna bele nem egyezik egy randevúba.
A szerelem hirtelen születik, és Anna úgy érzi, nem is lehetne boldogabb, bár a barátok egyre jobban aggódnak a túl gyors összeköltözés miatt. Anna nem érti, miért, hiszen Roland figyelmes, vonzó és mellette minden vágya teljesül, még a várva várt utazás is.
Csakhogy az álomvilág hirtelen szertefoszlik.
Vajon milyen a nagy Ő igazi arca?
Mit jelent a birtoklás, és mit az őszinte szerelem?
Anna úgy érzi, az élete romokban hever, és egyre nehezebb a kiút megtalálása.
De küzd, még akkor is, amikor egy váratlan tragédia mindent tönkretesz.

A regény az V. Aranymosás Irodalmi Válogató Public Star kötete,
az olvasóközönség kedvence.

A Védtelenül könyvet mind a ketten a hét folyamán olvastuk el, szóval nagyon friss az élmény. Ahogyan olvastuk a könyvet egyszerre voltunk dühösek, szomorúak és vidámak is.
Annyi de annyi érzelem tört ki belőlünk egyszerre, hogy az hihetetlen.Őszintén a könyv elején nem kedveltük se Annát, se Rolandot.Ahogy haladt a történet, úgy váltak mindketten egyre szimpatikusabbá számunkra. De valami megint történt és megint utáltuk Rolandot, utánna idegesített Anna. 😄
Aztán Roland végre eltűnik és pár hónap múlva megint feltűnik (megváltozik, hibáit beismeri és ez mind ilyen hamar).Az írónő tökéletesen mutatta be a féltékenység miatti agressziót és emiatt a lányban lévő fájdalmas érzemi összeomlást. Az a meglátásunk, hogy az az ember, aki így viselkedik egy évekkel azelőtti trauma miatt, az nem tud egyik pillanatról a másikra megváltozni. De ez a mi véleményünk.
Anna sír álandóan, semmi magabiztosság benne, határozatlan. Egyszóval: BORZALOM! Majd Anna végre magára talál, feldolgozza a veszteséget ami érte és ő is felnő. Néha már ott tartottunk, hogy legyszívesebben beléptünk volna a könyvbe Annához, hogy "hahó mivan veled??"
A Kristófos dolog kezelését IMÁDTUNK! SZÉPVOLT! 👊

Nyugtasson meg minket valaki könyörgöm, hogy lesz folytatása, nem érhet így véget egy történet!

Értékelés: 10/7,5Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...