2017. március 19., vasárnap

Két könyv ami miatt elkezdtünk olvasni


Két könyv ami miatt elkezdtünk olvasni
Könyvet olvasni a mai világban? Egyesek szerint nem túl

menő tevékenységek, mások viszont mindent megtesznek azért, hogy ezen a téren egyre és egyre többet fejlődjenek és gyarapítsák könyv imádatukat.
Mi két könyv miatt kezdtük el olvasni úgy igazán.
Szóval, íme a könyvek!
J. K. Rowling – Harry Potter sorozat


Mind a ketten Általános iskolások voltunk amikor először a kezeink közé került a

Bölcsek köve . Akárcsak sokakkal, velünk is Harry Potter szerettette meg igazán az olvasást. Ellőtte mint említettük semmi...sőt, amikor megkaptuk még akkor sem olvastuk el rögtön! Ezt a mai napig nagyon bánjuk, de a Harry Potter után ÁLANDÓAN könyvekkel a kezünkben tengettük napjainkat.
Stephenie Meyer – Alkonyat sorozat
Nem sokkal a film megnézése után került a kezeink közé ez a CSODA! Elmondhatjuk, teljesen magával ragadott. Az Újhold volt az első könyv, amit még akkor is olvastunk, miközben az órán oda kellett volna figyelni.. és sok tanárt kergettünk ezzel az őrületbe. Hajnalhasadásról pedig ne is beszéljünk.. vizsgatételek hada és a könyv. Na, most akkor döntsd el melyik a fontosabb? Stephenie Meyer egy igazán nagyot alkotott. Van valami természetfeletti ami teljesen hatással volt ránk. És még mindíg így vagyunk ezzel! 🙂


Elkezdtük falni a könyveket.

Új időszak következett. Mára mármagáért az olvasás öröméért olvasunk.
És most erről írunk nektek. Ez valami elképesztő érzés. 🙂És ha már itt tartunk, nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar 2000 fölötti olvasónk lesz, ezért igéretünkhöz híven jövőhéten újabb nyereményjátékot indítunk a Facebook oldalunkon.

Az legyen egyenlőre meglepetés, hogy mi lesz a nyeremény. DE annyit elárulunk, hogy az aranycikesz nyaklánccal lesz egy időben a sorsolás!
További szép napot nektek! És kellemes olvasást!

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...