2017. március 26., vasárnap


John Green – PapírvárosokHajsza a tökéletes lány után?


De tényleg annyira tökéletes?

A Csillagainkban a hiba olyan magasra tette a lécet , hogy nehéz volt elhinnem, az író megütheti újra azt a lécet.DE SIKERÜLT NEKI! NAGYON IS!❤

Plátói szerelem, kaland, rejtélyes eltűnés és saját életünk csodájának felismerése - ez a néhány szó jellemzi John Green Papírvárosok című könyvét.
könyv alapján készült film hatalmas sikert aratott. Hazel Grace Lancaster és Augustus Waters lehengerlő szerelmi története után ismét egy izgalmas és szenvedélyekben bővelkedő történet kerül terítékre, de fontos megjegyeznünk, hogy nem a szerelem van a középpontban. e. Sok izgalom, újdonság, aggodalom és titok nyitja fel Quentin szemét az élet valódi értékéről. A könyv elején az az érzésünk, hogy egy újabb különös szerelemmel van dolgunk, de a végére rá kell jönnünk, hogy a szerelem nem minden.
Margo az örök kalandvágyó lány, aki lazán kezeli a dolgokat, imádja a kihívásokat, de ugyanakkor figyelemre vágyik.
Quantin pedig gyerek koruk óta szerelmes belé. Jó barátok lesznek, de aztá ez megváltozik. Még egy este kalandok hada vár rájuk és újból fellángol a fiú szerelme. A lány eltűnik, és innentől kezdve kezdődik az izgalom és a lány felkeresése lesz a fiú összpontsításának főbb célja. Barátaival Margó után erednek.
Az utazás során mutatkozik meg, hogy mennyire fontosak a barátok a fú életében. A mellékszereplők (Radar, Ben, Lacey) is kellő törődést kaptak az írótól, akik szintúgy eredetiek, főleg Radar, a szülei fekete Mikulás gyűjteményével együtt vagy Ben a fergetegesen vicces beszólásaival.
IMÁDJUK a könyvet! ❤

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...