2017. március 26., vasárnap


Jessica Park: Flat-Out Love – Szeretni bolondulásig
MEGJELENÉS: 2013
OLDALSZÁM: 382 oldal
KIADÓ: KönyvmolyképzőFülszöveg:

" A srác magas volt, legalább száznyolcvan centi, szőkésbarna haja a szemébe lógott.

Pólóján az a felirat állt: Nietzsche a haverom.
Íme, Matt. Julie Seagle kedveli őt. Nagyon is. De ott van még Finn. Akibe Julie teljesen belezúgott.
Bonyolult? Kínos? De még mennyire.
Julie nemrég költözött Bostonba, hogy megkezdje egyetemi tanulmányait: mégis honnan tudhatta volna, hogy édesanyja régi jó barátnőjének családjánál fog kikötni?
Csak ideiglenesen akart megszállni náluk. Arról szó sem volt, hogy fontossá válik a Watkins család számára, vagy hogy beleszeret az egyik fivérbe. Pláne nem abba, amelyikkel még egyszer sem találkozott személyesen. De hát számít ez? Finn megérti őt, jobban, mint valaha bárki. Ők ketten egy hullámhosszon vannak.
De a szerelem - és annak mindenféle csavaros, bonyolult változata - mindig tartogat meglepetéseket. És soha senki nem ússza meg sértetlenül. "Olvastunk pár kritikát és rengetek volt a negatív. Igazából a borítója fogott meg elsőként minket.
Julie friss egyetemistaként Bostonba költözik. Sajnos érkezésekor kiderül, hogy a nagy gond van, mert a még otthonról lefoglalt szállás átverés és a fiatal lány ott áll a hatalmas nagyvárosban szállás nélkül. Teljesen kétségbeesik, ezért az édesanyját hívja, aki a városban lakó legjobb barátnőjét kéri meg segítségre. . A Watkins család pedig azonnal segítséget nyújt és nagy szeretettel fogadja a szállást kereső lányt, Julie pedig hamar otthonra talál az átlagosnak egyáltalán nem mondható családban. A szülők állandóan elfoglaltak, alig vannak otthon, a legkisebb testvér, Celeste viselkedése több, mint furcsa és ráadásként egy kartonpapír bábut cipel mindenhová magával.Jajj a mi kis Celesténk! ❤❤
A középső fiú Matt, matek és fizikazseni, imádja az őrült szövegű pólókat és mindene a kishuga. És ott van a jóképű Finn, aki egy hátizsákkal járja a világot, hol embereken segít, hol természetvédelemmel foglalkozik. A szereplők közül talán a legérdekesebb karakter Celeste. A koraérett kislány túl felnőttként viselkedik, képtelen a korosztályával megtalálni a közös hangot, így teljesen kiközösítik. Julie érzi, hogy valami oka van, amiért így viselkedik és senki más, de ő képes egyedül arra, hogy a kislány kijöjjön a burokból amit maga köré épített.
Annyi mindent tudnánk írni még de felesleges! Mindenki olvassa el mert hatalmas élmény! ❤

Összességében hatalmas kedvenc lett a könyv és mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Különleges történetet, a nagyon is élethű szereplőkkel és lassan alakuló kapcsolatokkal!

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...