2017. március 29., szerda

J. M. Darhower: Sempre - Mindörökké (Értékelés)
Eredeti cím: Sempre
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 592
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
Sorozat: Sempre 1.
Nézőpont: E/3

Mindörökké tart majd, vagy pedig belepusztulnak?
Haven Antonelli és Carmine DeMarco igencsak eltérő körülmények között nevelkedett. Haven második generációs rabszolgaként elszigetelten élt a sivatag kellős közepén. Napjai kemény munkával teltek szörnyű bántalmazások között. Carmine gazdag maffiózó családba született, életét kiváltságok és kicsapongások határozták meg. Egy sorsfordulat mégis egymás közelébe sodorta őket. Titkok és hazugságok hálójában kell rájönniük, hogy noha látszólag különböznek, mégis több közös vonásuk van, mint bárki is hinné. A kaotikus, pénz és hatalom uralta világból Haven és Carmine is szabadulni szeretne, ám a születésük előtti események miatt a megsemmisülés fenyegeti őket.A csalás és a gyilkosság egy létforma része, amiben semmit sem adnak ingyen. Főleg a szabadságot nem. De vajon milyen áldozatot kell hozniuk érte? Elmenekülhetnek a múltjuk elől? És főleg mit jelent szabadnak lenni?

Vélemyényünk: Na most vagyunk nagyon Hűha hangulatban! Ez a könyv beszippant és magához láncol! NEM LEHET LERAKNI! ❤❤

Félelmetesen jó könyv! Szó szerint mondhatjuk ezt! Ez a történet volt az első maffiás ya könyvünk és rájöttünk, hogy ez brutál jó. Az íróról is csak annyit, hogy a szívünkbe zárta magát. Ahogy leírta a történetet a kidolgozott karaktereket, a szerelmet ahhhh mindent. Már az első pár sor után tudtuk ez egy kitűnő könyv lesz!
Haven az édesanyjával együtt raboskodik a kaliforniai sivatag közepén álló farmon, ahol mindennaposak a verések, éheztetik őket és az istállóban alszanak. A ház úrnője megfenyegeti a férjét, hogy tüntesse el a lányt, amit az édesanyja meghall, és szökésre beszéli rá a lányát. De kiderül és persze és bántalmazzák. De jön a segítség. Dr. DeMarco felajánlja neki, hogy tartson vele és új életet kezdhet. Kisegítő lesz a családban Észak-Karolinába, semmit sem visz magával, csak az egy szál ruhát, ami rajta van. A házban él még az orvos két fia, Dominic és Carmine, anyjukat évekkel ezelőtt meggyilkolták.
Dominic a jó srác, jól tanul, barátnője van stb, és az ellentéte Carmine a rosszfiú a családban, aki mindig bajba keveredik. Egyéjszakás kalandok sora, foci, drog, alkohol minden mennyiségben. Szóval tipikus ROSSZFIÚ! 
De mindennek oka van, amikor édesanyját megölték, ott volt és gyötri a böntudat még aludni sem tud miatta.
Aztán a két fiatal között lassan de biztosan barátság lesz, majd szerelem!

A történet bizony tartalmaz jócskán szívszorító jelenetet, lövöldözések meg minden. Elgondolkodtató és egyszerűen remek könyv! 

10/10

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...