2017. március 23., csütörtök


Helena Silence: EzüsthídFülszöveg:"Lena Wall boldogsága nem tarthat örökké: Enigma biztonságából kilépve a veszélyekkel teli valóságban találja magát. Egy különleges erejű férfi felfigyel érző képességére, és minden lehetséges eszközzel megpróbálja megtörni az akaratát. Lena egyetlen menedéke az emlékei a családjáról és szerelméről, Alexről.
Vagy talán ezek sem.
Egy jeges folyóban tér magához megmagyarázhatatlan sérülésekkel, és teljes múltját, még saját nevét is elfelejtve. Egy szabadnapos nyomozó menti meg, aki új életét kínál neki, új barátokat, és még annál is többet.
Kialakulhat-e barátságból szerelem? Mi az összefüggés a véres, kegyetlen gyilkosságok között, amelyek Lena körül történnek? Vissza lehet-e kapni a múltat, vagy örökre elveszett?
Kínzó látomások és egy szenvedélyes szerelemről szóló álmai labirintusában Lenának újra meg kell találnia önmagát és az utat, amely az Ezüsthídon át Enigmába vezet."


Amikor kezünkbe vettük az Enigma folytatását, kissé féltünk. Hogy miért? Milyen történet lesz ez egy ilyen kemény kezdés után? Ezt a kérdést fel kellett tennünk magunkban. A történet sokkal keményebb mint az első rész, ez már nem két tini szerelméről szól, hanem annál jóval többről.
Lena egyetemre készü, maga mögött hagyva Enigmát. Aztán hírtelen valami szadista gyilkos elfogta és egy pincébe zárta..
Na, erre ki számított? Mert mi nem az biztos 🙂
Lena minden emléket kitörli a fejéből a családjáról, Enigmáról, Alexről, Victorról, Zoe-ról, csakhogy a pszichopata ne árthasson nekik. Mivel Lena nem emlékszik sem a nevére, sem eddigi életére, ezért egy intézetbe kerül, ahol megpróbálnak terápiás kezeléssel segíteni neki, de sajnos Lena hónapokkal később sem jut előrébb. De legyen elég ennyi. 😉


Összegzésképp elmondhatjuk, hogy NEM ERRE SZÁMÍTOTTUNK.
Végigkísérhetjük, ahogy Lena megint újra látja régi otthonát, az ott lakókat, a hely varázsát. Újból találkozik Victorral és ismét beleszeret Alexbe. A Theo-val való kapcsolata gyengéd, romantikus volt.Kicsit azért sajnáltuk , hogy végül Lena mégis inkább Alex mellett döntött.
Még egyszer mondjuk, Helena egy igazi CSODA vagy! ❤❤

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...