2017. március 15., szerda

Csodálatosan szép Vámpírnaplók rajongói kötet

Csodálatosan szép Vámpírnaplók rajongói kötet

A sorozattól a rajongók egy gazdagon illusztrált könyvvel búcsúzhatnak el.Az Unlocking The Secrets of Mystic Falls 2017. szeptember 12-én jelenik meg Amerikában, és bekukkanhatunk a kulisszák mögé. Számos interjút találhatnak benne a rajongók a színészekkel és a producerekkel, érdekességeket, tele-tele fotókal, köztük több olyat, amit eddig nem hoztak még nyílvánosságra.
Az EW oldalán már angolul bele is lehet olvasni.
Ian Somerhalder (Damon Salvatore) is mesél,olyan érdekességek derülnek ki, mint hogy Paul Wesleyt (Stefan Salvatore) a testvérének tartja, és több időt is tölt vele együtt, mint a saját testvérével.A könyv vélhetően a hetedik és a nyolcadik évad forgatása között íródott, de mivel szeptemberi megjelenés, ezért biztos lesz a fináléról is anyag benne bőven. Hazai megjelenésről nincs információ sajnos.Nagyon izgatottak vagyunk miatta. És várjuk sóvárogva! 😉Közben Julie Plec elárulta, viszontlátjuk-e még a Vámpírnaplók szereplőit.
Bár a Vámpírnaplók pénteken véget ért, Julie Plec executive producernek van B terve. Na ez valahogy igéretesen hangzik a Fanok körében!Most, hogy a Vámpírnaplók véget ért, joggal merült fel a kérdés a rajogókban, hogy vajon van-e lehetőség arra, hogy bizonyos szereplők átigazolnak a The Originalshoz. Jó hír, hogy a sorozat készítője, Julie Plec elárulta, hogy nemcsak van rá lehetőség, hanem tervben is van a dolog, de egyelőre nem árulta el, kiket kíván átvinni New Orleansba. Nekünk is ez volt az első reakciónk amikor vége lett. Caroline, ha a hír megvalósul a mi meglátásunk szerint biztos benne lesz, főleg a fináléból Klaus levele után következtetve."Reményeim szerint a The Originals továbbra is képernyőn marad és átvihetek oda néhány karaktert a Vámpírnaplókból" – nyilatkozta Julie Plec .
És hozzátette, hogy amennyiben úgy hozná a lehetőség, megtalálná a módját, hogy a Salvatore testvérek mindketten szerephez jussanak annak ellenére, hogy a fiatalabb fivér elhalálozott a fináléban.

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...