2017. március 16., csütörtök

Cara Delevingne színésznő és modell könyvet ír


Cara Delevingne színésznő és modell könyvet ír

A világ legkeresettebb modellje, színésznőként sem utolsó, hiszen olyan nagy sikerű alkotásokban láthattuk őt az elmúlt években, mint a Papírvárosok és a Suicide Squad – Öngyilkos osztag, de feltűnik még az idén bemutatásra kerülő Tulipánláz és a Valerian és az ezer bolygó városa című alkotásokban is.

Ha mindez nem volna elég, újabb újdonságot talált magának a szőke leányzó és nekilátott első regényének megírásához, ami várhatóan az év októberében kerül a boltok polcaira Mirror, Mirror címmel.

Saját bevallása szerint nagyon izgatott a megjelenés miatt, hiszen a karakterek nagyon közel állnak a szívéhez, akárcsak a kötet mondanivalója.

Mirror, Mirror négy tizenhat éves fiatalról (Red, Leo, Naima, Rose) szól, akik tinédzserként próbálnak rájönni, kik is ők valójában, miközben az iskola és a magánélet között ingadoznak. Egy nap azonban minden megváltozik és életük a feje tetejére áll...
Elég izginek hangzik! Mi imádjuk Carat! 💖

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...