2017. március 17., péntek

Amy Harmon: Arctalan szerelem


Amy Harmon: Arctalan szerelemFülszöveg :


Az Arctalan szerelem egy kisváros története, ahonnan öt fiatalember indul el a háborúba, de közülük csak egy tér vissza.
Az Arctalan szerelem a gyász története: a közös gyászé, az egyéni gyászé, a szépség, az élet és az önazonosság elvesztése fölötti gyászé.
Az Arctalan szerelem egy lány szerelmének a története, amit egy megtört fiú iránt érez, és egy sebesült harcosé, akit ez az érzés egy hétköznapi lányhoz fűz.
Az Arctalan szerelem a vigasztaló barátság története, a rendkívüli hősiességé, és egy olyan, modern A szépség és a szörnyeteg-mese, amely megmutatja, hogy mindannyiunkban megtalálható egy kicsi a szépségből, és egy kicsi a szörnyetegből is.


Kiadó: Twister Media
ISBN: 9786155631061
Oldalszám: 368 oldal
Fordító: Marczali Ferenc


Ohh istenem, hogy miért is vártunk ennek a könyvnek az olvasásával oly sokat!

Sok helyen láttuk az értékeléseket erről a könyvről. És mind pozítív volt. Arról nem is beszélve, hogy a Twister Mediától csak is jó könyveket lehet olvasni.
Jézus, a borító meg mennyei. Bocsánat, de teljesen elvagyunk ragadtatva.

Nagyon sok mondanivalója van a könyvnek.
Az egyik a feltétel nélküli szerelem ami nem a külsőségeken alapul.Ambrose és Fern imádni való karakterek. A kitartás, az álmok követése minden áron, amelyet Fern unokatestvére, Bailey ad át az olvasónak. Egyszerűen magába szippantott minket. Sajnos nagyon sokáig ott állt a várólistás könyvek között a polcon. Könnyen olvasható, igazán megható, valóban magával ragadó történet.Bailey karaktere, egyszerűen lenyűgöző és teljes mértékben megindító. Nem egyszer és nem is kétszer sírtunk. Teljes átszellemültünk és benneragadtunk a vágyaiba, optimizmusába, igazi érző karaktert alkotott benne a szerző.
Beszéljünk a másik két karakterről is.
Ambrose hasonlóképp megragadott minket, bár kissé unalmas volt. Fernről a véleményünk egyöntetűen a "túl egyszerű" kifejezést használnánk.
Jó annyi pozitív volt, hogy a levelezésük aranyos volt, és ott még azt is elhittük, hogy valami érzést átadnak. DE semmi..
Egyszerűen nem tudjuk meg, hogy ez a két karakter miért szereti egymást, azt leszámítva, hogy Ambrose-ra senki más nem képes ránézni, Fern pedig megszállottja a srácnak, gimis kora óta. Aztán felnőnek, már
aki!! 😄
Ennek ellenére, azoknak biztosan fog tetszeni, akiket nem ilyesztenek meg a kicsit egyszerűbb karakterek, és egy könnyed kikapcsolódásra vágyik. Mert ez a könyv az, remek kikapcsolódás.
DE LEGYEN NÁLATOK SOK ZSEPI! 😜Amy Harmon szétszaggata a szívünket, hogy aztán újra megragassza.
Gyönyörűen ír, letehetetlen könyvet.
Olyan könyvmásnaposságot okozott, amiből nehezen gyógyultunk ki.
És ez a legjobb érzés egy könyv olvasása után! ❤️

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.) (Ajánló, értékelés)

Erin Watt: Megtört herceg (A Royal család 2.)  Fülszöveg: Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz . Kikötőben vívott ökölharctól...